Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Szerintem idővel úgyis kiderül, hogy van-e ennek a szeparálásnak létjogosultsága.
Én úgy jósolom, hogy idővel az egyik topic be fog halni, és végül újra egyesül majd a nép, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Mármint abba a kerékvágásba, ami a problémához vezetett, tehát lesz egy chat jellegű off topic. Ugyanis ezt a kérdést szerintem nem lehet ilyen egyszerűen megoldani, hogy nyitunk még egy off topicot. Talán meg sem lehet oldani, mert egyszerűen arról van szó, hogy érdekek ütköznek. És ha érdekek ütköznek, akkor a legtöbb esetben valaki, vagy valakik úgyis szívnak. That's life. Enjoy!

-
MarKoo
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Halkan megjegyzem, hogy ugyan eddig csöndben, a távolból szemléltem az esményeket, de véleményem szerint nem sok értelme van így. Nem sikerült azt elérni, amit szerettetek volna.
Hogy ON is legyek, vagy OFF (?): Jó régen írtam ide. Olvasgatok néha napján, de azért érnek meglepetések még most is.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest