Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
munkaidő van, otthon meg kényelmes a fotel

de kétségtelen, hogy nem én leszek az első ma a városháza előtti téren, hogy tüntessek, de ha híre menne, hogy vannak ott - mittudomén - ezren, ezeregyediknek odaérnék.
aztán sietnem kéne a gyerekekért a sulihoz.tudod, ha az én kollégám szólna be sokadjára ilyeneket komolyból, valami problémámmal kapcsolatban, akkor valószínűleg lenne némi ordítozás, meg ajtócsapkodás.
a polgármesteri hivatal is egy munkahely. nincs már ott egy gerinces se, aki szólna az ilyen pöffetegeknek, hogy koma, ezt azért ne toljad?a ner szerencséje, hogy létezik az internet, ahol a nép egyszerű gyermeke tud ventilálni, morogni, meg átkozódni. ha ez nem lenne, hamarabb gyűlne az indulat.
én nagyon boldog lennék, ha felkelne ez az ország úgy igazából, és az ilyen okosokat mint ez a dézsi is, megúsztatnák a dunában. megkötném a láncot, ha odaengednének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- PlayStation 5
- RAM topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest