Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Voltam Baltimore-ba tegnap egy iroda haz komplexumban,nem nagy valami talan 4 darab 10 emeletes epulet, mind a 4 toronyhaz osszekotve a fold alatt:
Kocsimoso, posta, fedex, ups, ovoda, bar, kavehaz, mini mozi, konferencia terem, edzoterem, ruha tisztito, bank, etterem ,szendvicses, minden nagyon igenyes.Kolbaszoltam vagy 20 percet, minden bolt-uzlet nyitva, kb elnoki figyelmet kaptam, sehol senki. Egy darab " vasarlo "jott szembe a teljes ido alatt. Otcsillagos szallodaba, nincs ilyen kiszolgalas.

Nem tudom ,hogy a Covid miatt meg mindenki home officebol melozik meg mindig , vagy mert Pentek delutan volt es mar megtipliztek, de vagy 30 ember csak tamasztotta pultot, sehol senki....Meg Covid elott a Rockefeller kozpont alatt is voltam egyszer, az de kegyetlen , ott lepni nem lehett a tomegtol es olyan hangzavar van, hogy amikor kijossz a felszinre , NY a nyuzsgo tomeggel teli utcai teljesen csendesnek hatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hővezető paszták
- NIOH 3
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs