Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
hádde aztnemondmár, hogy egy magadfajta utazónak nincs revolut szlája rajta párszáz euróval mindenkor, hogy az ilyen jellegű flincflancokat veszteség nélkül ki tudja heverni...
mert ha nincs, se eur szlád rajta devizával, se otthon párszáz eur valuta, akkor nem ismerlek többé.
a pénzügyi dolgokat meg hiába firtatod, azok szépen mennek a maguk útján, ahogy kell/lehet/szabad/akarják
nyilván nem szólok bele abba amihez nem értek, de szerintem az elmúlt évek alapján pont erre lehetett számítani legalábbis a pénzpiacon. nem hiába nincs nekem semmilyen megtakarításom az égvilágon, élünk aztán majd megdöglünk a getszibe, evvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arena Breakout: Infinite
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyilván nem szólok bele abba amihez nem értek, de szerintem az elmúlt évek alapján pont erre lehetett számítani legalábbis a pénzpiacon. nem hiába nincs nekem semmilyen megtakarításom az égvilágon, élünk aztán majd megdöglünk a getszibe, evvan.