Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
hádde aztnemondmár, hogy egy magadfajta utazónak nincs revolut szlája rajta párszáz euróval mindenkor, hogy az ilyen jellegű flincflancokat veszteség nélkül ki tudja heverni...
mert ha nincs, se eur szlád rajta devizával, se otthon párszáz eur valuta, akkor nem ismerlek többé.
a pénzügyi dolgokat meg hiába firtatod, azok szépen mennek a maguk útján, ahogy kell/lehet/szabad/akarják
nyilván nem szólok bele abba amihez nem értek, de szerintem az elmúlt évek alapján pont erre lehetett számítani legalábbis a pénzpiacon. nem hiába nincs nekem semmilyen megtakarításom az égvilágon, élünk aztán majd megdöglünk a getszibe, evvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nyilván nem szólok bele abba amihez nem értek, de szerintem az elmúlt évek alapján pont erre lehetett számítani legalábbis a pénzpiacon. nem hiába nincs nekem semmilyen megtakarításom az égvilágon, élünk aztán majd megdöglünk a getszibe, evvan.