Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
update: azóta kisebb megszakításokkal zömmel működött a médialejátszó. Kicsit átpakolgattam, átdugdostam a kábeleket, jó lett.
Működött megint 2-3 hónapot hibátlanul. Aztán most már lassan 2-3 hete megint le-le fagy, el sem indul.... nem próbálom egy hétig, aztán egyszer csak bekapcsol, és tökéletesen megy napokig.... Aztán újra. A sorozat-rész közepén egyszer csak kikapcs, és utána el sem indul....most jutottam el oda, hogy elegem van, és lecserélem.
Csak nem tudom, mit vegyek helyette. Amiket ma árulnak, azok ilyen 70 80 k-nál indulnak, de nekem igazán nincs szükségem sem 4k-ra, sem HDR-re, sem installálható appokra, van chromecast a netflixnek, hbo-nak, youtube-nak, van streameres erősítőm a zeneszolgáltatásoknak...szóval kicsit tanácstalan vagyok.
De lehet, hogy veszek valami használt dűnét vagy popcornt olcsón, azt' jónapot...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Garanciás Zalman házak!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest