Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Nalunk az egyeduli tv egy Phillips volt ami kB 10 evig birta.
Szerintem birt volna tobbet is, de gyerekek parszor odavertek neki.Vettunk egy olcso Lg-t aminek a legiobb funkcioja, hogy a telefont at tudja loni gond nelkul, igy a fenykepeket-videokat lehet nezni rajta. Amazonon akarok valamit rendelni, mutatni a csaladnak, csak mirror es nem kell a telefon elott ucsorogni.
(A tv kerult 350 dollarba azt hiszem 50”es vagy 42 es hihetlen, de egy autoba meg minig flash az Android auto vagy apple CarPlay
)Szo van rola, hogy veszunk egy masodik tv-t es nagyon gondolkodom a Samsung Frame TV-n.
Etterembe lattam eloszor, azt hittem igazi festmeny eszmeletlen kepminosege van.
Igaz, hogy egy 42”es kB 1000 dollar, de erre nem sajnalnam. Muzeumokbol hozza a kepeket par dollaret havonta, meg azt is szivesen fizetnem.iPhone 11 van. Tegnap majdnem elsirtam magam. A vaku manual modban van es be van kapcsolva, es nem hajlando hasznalni, a telefon okosabb mint en. Este 11 ora, vak sotet es nem hasznaljuk a vakut csinaljuk inkabb a night mode-ot.
Elo kell szedni google-t...nem tudom eldonteni, hogy ez bug vagy feature.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arch Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Villanyszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)