Hirdetés
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Nalunk az egyeduli tv egy Phillips volt ami kB 10 evig birta.
Szerintem birt volna tobbet is, de gyerekek parszor odavertek neki.Vettunk egy olcso Lg-t aminek a legiobb funkcioja, hogy a telefont at tudja loni gond nelkul, igy a fenykepeket-videokat lehet nezni rajta. Amazonon akarok valamit rendelni, mutatni a csaladnak, csak mirror es nem kell a telefon elott ucsorogni.
(A tv kerult 350 dollarba azt hiszem 50”es vagy 42 es hihetlen, de egy autoba meg minig flash az Android auto vagy apple CarPlay
)Szo van rola, hogy veszunk egy masodik tv-t es nagyon gondolkodom a Samsung Frame TV-n.
Etterembe lattam eloszor, azt hittem igazi festmeny eszmeletlen kepminosege van.
Igaz, hogy egy 42”es kB 1000 dollar, de erre nem sajnalnam. Muzeumokbol hozza a kepeket par dollaret havonta, meg azt is szivesen fizetnem.iPhone 11 van. Tegnap majdnem elsirtam magam. A vaku manual modban van es be van kapcsolva, es nem hajlando hasznalni, a telefon okosabb mint en. Este 11 ora, vak sotet es nem hasznaljuk a vakut csinaljuk inkabb a night mode-ot.
Elo kell szedni google-t...nem tudom eldonteni, hogy ez bug vagy feature.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)