Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol
üzenetére
Is. Amiatt is. Egyelőre a skótok szimpatikusak, helyben van, EU-ban akarnak maradni, plusz később az iskola is ingyenes( egyetem pl) , ha ott élünk .
Másrészt viszont mindkét gyerek imádja a magyaros ételeket, meg mi is( bár nekem a nemet sonkák , szalámik amik bejönnek ) . Poridge? Ugyan már ! De ez a kisebbik rész . A nagyobb a szociális háló . Hamarosan búcsút mondhatunk itt a családi pótléknak, az állami nyugdíj később ehenhalásra elég. Egészségügyi ellátás szintén jobb innét kissé keletre.Londonból tuti megyünk , max a lakást tartjuk meg
Unokatestvérét kb 10 éve Németországban orvos, de ő mindig a nyugati részen mozgott, és hiába beszéli már jó húsz éve felsőfokon a németet, egyszerűen úgy érzi nehezen fogadnak be külföldit , akármennyire is jól beszéli a nyelvüket. Tan neg az angoloknál is ridegebbek.
Amigy tok sok ismerős mondja itt , hogy jó jó meg minden de valami hiányzik. Ezt én is érzem, de én ezt az érzést már 6 éves korom óta érzem. Lehet mondani gyokertelensegnek is, de az az otthon érzés, hogy oda tartozol , ismered a szűkebb környezeted, szereted az adott várost , otthon vagy. Nekem ezt se Jaszalsoszentgyorgy, se Budapest , se London nem tudta megadni. Csak anno Jászberény , de akkor meg nagyon kicsi voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Nvidia Quadro FX570
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest