Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol
üzenetére
Is. Amiatt is. Egyelőre a skótok szimpatikusak, helyben van, EU-ban akarnak maradni, plusz később az iskola is ingyenes( egyetem pl) , ha ott élünk .
Másrészt viszont mindkét gyerek imádja a magyaros ételeket, meg mi is( bár nekem a nemet sonkák , szalámik amik bejönnek ) . Poridge? Ugyan már ! De ez a kisebbik rész . A nagyobb a szociális háló . Hamarosan búcsút mondhatunk itt a családi pótléknak, az állami nyugdíj később ehenhalásra elég. Egészségügyi ellátás szintén jobb innét kissé keletre.Londonból tuti megyünk , max a lakást tartjuk meg
Unokatestvérét kb 10 éve Németországban orvos, de ő mindig a nyugati részen mozgott, és hiába beszéli már jó húsz éve felsőfokon a németet, egyszerűen úgy érzi nehezen fogadnak be külföldit , akármennyire is jól beszéli a nyelvüket. Tan neg az angoloknál is ridegebbek.
Amigy tok sok ismerős mondja itt , hogy jó jó meg minden de valami hiányzik. Ezt én is érzem, de én ezt az érzést már 6 éves korom óta érzem. Lehet mondani gyokertelensegnek is, de az az otthon érzés, hogy oda tartozol , ismered a szűkebb környezeted, szereted az adott várost , otthon vagy. Nekem ezt se Jaszalsoszentgyorgy, se Budapest , se London nem tudta megadni. Csak anno Jászberény , de akkor meg nagyon kicsi voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Futás, futópályák
- iPad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Gamer PC RTX 3060, Intel Core i3-12100F
- Razer Kraken V3 pro wireless headset
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest