Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Jaja, élünk köszi

Vettem repjegyet, megy a kiccsalád ide-oda. Az ifjak be vannak zsongva hogy lehet majd őrültködni tatával-mamával majd a nyáron.Aztán megtapasztaltam a digitális ügyintézést a világ keletibb felén, mivel a nagyobb gyerek útlevele lejárt.
Beléptem a helyi ügyfélkapuba, rákattintottam a "gyerekútlevelet kérek" gombra.
Pár alap kérdés után (elveszett-e az útlevél, vallási okból visel-e tésztaszűrőt a gyerek vagy esetleg tin-foil hat-et), megadtam a régi útlevelének az adatait.
Utána kitöltöttem az én útlevelem adatait, majd pár egyéb részletet, a legnagyobb gond a vezetékes szám volt, úgyhogy megadtam az üzemi telefonszámot.
Feltöltöttem az otthon készült, részletesen leírt követelményeknek megfelelő képet az ifjoncról. Kábé tizedjére sikerült előző nap mert mindig vigyorgott, hogy "megyünk big repülővel"
Végül a tanu útlevelenék adatai jöttek aki felelős azért mert jó adatok adok meg és a gyereket is ismeri. Gyors kártyás fizetés, aztán postásbá majd hozza.Nincs időpontkérés, szarakodás, csekkezés, drakula gróf és egy pikacsu keresztezésének kinéző gyerekfotó a szuper fényképező miatt (majd felrakom a képet a másik ifjoncról, kriminális
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs