Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
hát nem tudom mióta kötelező értesíteni a kedves juzert, hogy változik az ászf, de úgy tudom 1-2 éve csak.
én viszont az után, hogy évek alatt sem tűnt fel senkinek a simliskedés se a budacash, se a questor ügyében én szimplán nem merek banki háttér nélküli cégnél mérhető pénzt tartani

és az is kérdés, hogy simán b@lf@szok, vagy nem akarták észrevenni, teljesen mindegy, remek példája, hogy miért nem generálok bevételt egy magyar tulajdonú cégnek. (és ez nem teljesen levegőbe beszélés, volt random capitalos számlám, 0 tranzakcióval zártam be.) és persze az éves pár ezer ft, amit rajtam keresnének esetleg az lófasz, de valószínűleg nem csak nekem jutott ez eszembe. és az a baj, hogy 500 ilyen példa van, sztem amúgy a legdurvább az élelmiszer biztonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Jövedelem
- Az Apple bejelentette, június 8-án kezdődik a 2026-os WWDC
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Plazma TV topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest