Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
hát nem tudom mióta kötelező értesíteni a kedves juzert, hogy változik az ászf, de úgy tudom 1-2 éve csak.
én viszont az után, hogy évek alatt sem tűnt fel senkinek a simliskedés se a budacash, se a questor ügyében én szimplán nem merek banki háttér nélküli cégnél mérhető pénzt tartani

és az is kérdés, hogy simán b@lf@szok, vagy nem akarták észrevenni, teljesen mindegy, remek példája, hogy miért nem generálok bevételt egy magyar tulajdonú cégnek. (és ez nem teljesen levegőbe beszélés, volt random capitalos számlám, 0 tranzakcióval zártam be.) és persze az éves pár ezer ft, amit rajtam keresnének esetleg az lófasz, de valószínűleg nem csak nekem jutott ez eszembe. és az a baj, hogy 500 ilyen példa van, sztem amúgy a legdurvább az élelmiszer biztonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ Razer Kaira X White Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Razer Nari Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Razer Barracuda X Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest