- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Tegnap délután volt egy kis időm, kíváncsiságból lementem Pásztóig, pontosabban Szurdokpüspökiig, vagyis a Mátra vonala alá. Ott már nyoma sincs a hónak. Szinte tavaszi viszonyok uralkodtak, vártam hogy már nő a búza, sárgul a repce, virágzik az akác. Aztán visszafelé jövet Pásztó és Tar között egyszercsak mintha elvágták volna, hirtelen havas földek, Tarra benézve havas házak kertek, onnantól meg mindenhol hó alatt minden. Szintemelkedésben ez kb. 5-6 méter, Pásztótól Tarig meg a távolság 4-5 km, vagyis nem hegyi hóhatár van, hanem ez ilyen regionális. Itthon meg aztán tombol a tél, megszakítás nélkül.[kép]
Ma viszont egész nap sütött a nap, a szoba 26 fokig melegedett, cserébe éjszaka szerintem megkapjuk a -15-öt vagy még kevesebbet. Persze abban nem nagyon olvad a hó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest