- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát
üzenetére
Mellém ma a szigetvári benzinkúton parkoltak így, kb. 10 centire a tükrömtől egy kisteherautóval, úgy, hogy a szomszéd kútfejek közül kettő üres volt... Aztán elment. Közben kihasználva az alkalmat, beraktam a hátsó ülésre a táskámat, és az alatt az egy másodperc alatt, míg átértem az első ajtóhoz, hogy beszálljak, egy újabb versenyző érkezett, és rámdudált, hogy mit keresek én ott. Látható volt, hogy éppen szállok be, de nem tudott volna két másodpercet várni. Na mindegy, kedvesen üvöltöztünk egymással pár másodpercig, majd az anyósülésről kiszólt baltaarcú anyu, hogy najó, mennyé' mán' innen...
Így viszonyulnak emberek egymáshoz ma Magyarországon. Mindegy, én ritkán üvöltök másokkal, de ma azért sikerült
Amúgy ma olyan utakon es olyan falvakon jöttem át Baranyában, hogy ahhoz képest Bosznia fejlett vidék...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Magisk
- Steam topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest