Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Hittem az acsoknak
Ok ebbol elnek, nekik lehet megeri sporolni az anyagon, nalam csak 3 ilyen gerenda van egyszer az eletbe, naluk meg x, minden nap.Keptelenseg mindennek ennyire utana jarni. A foldmunkat is en csinaltam, a betonozast( beton-labazatat) is, most az acsolast is, meg majd deck burkolatat is.
Bitpork: Hat igen, el vagyok en is puhulva, az IT mellett nem eroltettem meg magam mostanaban. Ha 5 napot tolnek az edzoterembe rendszeresen meg nyomnam a felmaratonokat mint masfel eve, az valamennyit segitene, de nem annyira sokat. Olyan mozdulat meg olyan izomcsoportok, hogy ha nem csinalod rendszeresen, akkor nem birod annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Monitorkalibráló eszközök
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hálózati / IP kamera
- Kedvenc zene a mai napra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ok ebbol elnek, nekik lehet megeri sporolni az anyagon, nalam csak 3 ilyen gerenda van egyszer az eletbe, naluk meg x, minden nap.