Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Az tény, hogy az óriásvárosok betondzsungelében szarabb a meleg, mint a tengerparton, de hát ugye tél után jön a nyár. Vagy legalábbis reméljük, mert mégiscsak úgy illene.
Az, hogy tolni kell a légkondit, annyira nem hat meg, mert télen meg tolni kellett a fűtést. Errefelé úgy novembertől májusig. Jó, van aki szereti a hideget, szeret vastagan öltözni, rászánni plusz 5 percet az életéből hogy felöltözzön, meg ugyanannyit, hogy levetkőzzön, de én azt a részét nem annyira kedvelem. Többek közt.
Amúgy egyáltalán nincs magas páratartalom, jó ha valami 40 % körüli, ami ahhoz képest ami tavasszal meg ősszel szokott lenni, hogy felhőszakadás után 75-85%, pedig csak 23-24 fok, de szemgolyód is izzad, szeintem jobb. Legalábbis nekem a száraz 35 fok kellemesebb, mint a trópusi 25.
Egyébként meg tényleg különbözőek vagyunk, én speciel jó emlékeket tudok társítani a meleghez, ezért még akkor is jól érzem magam, ha 35 fokban szélcsendben a napon kell izzadni, de én sem azért, mert izzadni jó. Csak a téli fázást nem szeretem, nincs jó emlékem, a nyári izzadással meg van. Pedig igen, én is próbáltam már aludni 32 fokban Pesten, úgy, hogy lezuhanyoztam, befeküdtem vizesen, és egy ventilátor fújt körbe a szobán. És akkor én is kívántam furákat, de így utólag simán adnék 20 téli napot 1 olyan nyáriért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi