Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Az tény, hogy az óriásvárosok betondzsungelében szarabb a meleg, mint a tengerparton, de hát ugye tél után jön a nyár. Vagy legalábbis reméljük, mert mégiscsak úgy illene.
Az, hogy tolni kell a légkondit, annyira nem hat meg, mert télen meg tolni kellett a fűtést. Errefelé úgy novembertől májusig. Jó, van aki szereti a hideget, szeret vastagan öltözni, rászánni plusz 5 percet az életéből hogy felöltözzön, meg ugyanannyit, hogy levetkőzzön, de én azt a részét nem annyira kedvelem. Többek közt.
Amúgy egyáltalán nincs magas páratartalom, jó ha valami 40 % körüli, ami ahhoz képest ami tavasszal meg ősszel szokott lenni, hogy felhőszakadás után 75-85%, pedig csak 23-24 fok, de szemgolyód is izzad, szeintem jobb. Legalábbis nekem a száraz 35 fok kellemesebb, mint a trópusi 25.
Egyébként meg tényleg különbözőek vagyunk, én speciel jó emlékeket tudok társítani a meleghez, ezért még akkor is jól érzem magam, ha 35 fokban szélcsendben a napon kell izzadni, de én sem azért, mert izzadni jó. Csak a téli fázást nem szeretem, nincs jó emlékem, a nyári izzadással meg van. Pedig igen, én is próbáltam már aludni 32 fokban Pesten, úgy, hogy lezuhanyoztam, befeküdtem vizesen, és egy ventilátor fújt körbe a szobán. És akkor én is kívántam furákat, de így utólag simán adnék 20 téli napot 1 olyan nyáriért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ParkSide digitális forrasztópáka állomás 48 W PLSD 48 B2 használt
- Lenovo IdeaPad3 i5-1155G7 15" érintő kijelző, 512Gb NVMe, 1 év garancia, szép állapot
- Samsung Odyssey G7 C27G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 1ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync
- Apple MacBook AIR / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Új, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest