Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nemnem, vettem egyet megkóstolni.
A kollégák nagynagynagy örömére. Először a táskámban volt, hagytam hogy ebédre fogyasztási hőmérsékletre melegedjen, de az "illat" intenzitása a hőmérséklettel exponenciálisan nő, ezért betettem egy zacskóba, ami mit sem ért, most egy ételkiszállítós dobozban ÉS zacskóban van, de tökéletesen kiérezni még a táskából, szóval azt hiszem ennek is az ólomköpeny ha egyáltalán ér valamit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ízre amúgy kellemes, finom, lágy, fajtajelleget szépen mutat, csak még engem is meglepett az a 3 hetes érett vegyes trágyaszag, amit fel tud mutatni miközben próbálja szeletelni az ember. Ez ilyen erkélysajt. Fúj most ilyen 30 km/h-s állandó északnyugati, szerintem otthon is kiülök falatozni.
Amúgy ebéd közben ezt olvasgattam, és egy picit bekönnyeztem a röhögéstől, kezemben a főszereplő termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 16GB RAM/512GB SSD Space gray
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kollégák nagynagynagy örömére. Először a táskámban volt, hagytam hogy ebédre fogyasztási hőmérsékletre melegedjen, de az "illat" intenzitása a hőmérséklettel exponenciálisan nő, ezért betettem egy zacskóba, ami mit sem ért, most egy ételkiszállítós dobozban ÉS zacskóban van, de tökéletesen kiérezni még a táskából, szóval azt hiszem ennek is az ólomköpeny ha egyáltalán ér valamit ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)