- E-book zenészeknek
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nemnem, vettem egyet megkóstolni.
A kollégák nagynagynagy örömére. Először a táskámban volt, hagytam hogy ebédre fogyasztási hőmérsékletre melegedjen, de az "illat" intenzitása a hőmérséklettel exponenciálisan nő, ezért betettem egy zacskóba, ami mit sem ért, most egy ételkiszállítós dobozban ÉS zacskóban van, de tökéletesen kiérezni még a táskából, szóval azt hiszem ennek is az ólomköpeny ha egyáltalán ér valamit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ízre amúgy kellemes, finom, lágy, fajtajelleget szépen mutat, csak még engem is meglepett az a 3 hetes érett vegyes trágyaszag, amit fel tud mutatni miközben próbálja szeletelni az ember. Ez ilyen erkélysajt. Fúj most ilyen 30 km/h-s állandó északnyugati, szerintem otthon is kiülök falatozni.
Amúgy ebéd közben ezt olvasgattam, és egy picit bekönnyeztem a röhögéstől, kezemben a főszereplő termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- iPhone 13 128Gb akku: 100%
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kollégák nagynagynagy örömére. Először a táskámban volt, hagytam hogy ebédre fogyasztási hőmérsékletre melegedjen, de az "illat" intenzitása a hőmérséklettel exponenciálisan nő, ezért betettem egy zacskóba, ami mit sem ért, most egy ételkiszállítós dobozban ÉS zacskóban van, de tökéletesen kiérezni még a táskából, szóval azt hiszem ennek is az ólomköpeny ha egyáltalán ér valamit ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)