Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nemnem, vettem egyet megkóstolni.
A kollégák nagynagynagy örömére. Először a táskámban volt, hagytam hogy ebédre fogyasztási hőmérsékletre melegedjen, de az "illat" intenzitása a hőmérséklettel exponenciálisan nő, ezért betettem egy zacskóba, ami mit sem ért, most egy ételkiszállítós dobozban ÉS zacskóban van, de tökéletesen kiérezni még a táskából, szóval azt hiszem ennek is az ólomköpeny ha egyáltalán ér valamit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ízre amúgy kellemes, finom, lágy, fajtajelleget szépen mutat, csak még engem is meglepett az a 3 hetes érett vegyes trágyaszag, amit fel tud mutatni miközben próbálja szeletelni az ember. Ez ilyen erkélysajt. Fúj most ilyen 30 km/h-s állandó északnyugati, szerintem otthon is kiülök falatozni.
Amúgy ebéd közben ezt olvasgattam, és egy picit bekönnyeztem a röhögéstől, kezemben a főszereplő termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- OnePlus 15 - van plusz energia
- gerner1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kollégák nagynagynagy örömére. Először a táskámban volt, hagytam hogy ebédre fogyasztási hőmérsékletre melegedjen, de az "illat" intenzitása a hőmérséklettel exponenciálisan nő, ezért betettem egy zacskóba, ami mit sem ért, most egy ételkiszállítós dobozban ÉS zacskóban van, de tökéletesen kiérezni még a táskából, szóval azt hiszem ennek is az ólomköpeny ha egyáltalán ér valamit ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)