Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Nagyon durvan csinaljak az biztos. Reggel jossz az uton es fel van marva vagy 20 km hosszan. Masnap reggel mesz, friss aszfalt, harmadik nap meg le van festve... kesz. Ami meg meglep, hogy ugy tudjak osszemarni a szinteket hogy nincs szinte semekkora docceno a regi aszfalt meg a kimart resz kozt. MO-on amig ott eltem ez sosem jott ossze. Mindig esett kelt az auto pedig semmibe nem kerul csak egy kis extra meloba.
A varosba ahol nagy forgalmu ut van es ejjel/nappal tomeg van ott azert tudnak alkotni gyorsjavitas cimen.
[link]
Katyu fole siman dobnak egy 3-4 centis vaslapot azt csa, de lattam olyat is ahol ketto-harom lap is volt egymast felett, mintha jardara ugrattal volna fel. Kirakjak, hogy bump de mellette lehet menni 70-nnel, csak neztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest