- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Nagyon durvan csinaljak az biztos. Reggel jossz az uton es fel van marva vagy 20 km hosszan. Masnap reggel mesz, friss aszfalt, harmadik nap meg le van festve... kesz. Ami meg meglep, hogy ugy tudjak osszemarni a szinteket hogy nincs szinte semekkora docceno a regi aszfalt meg a kimart resz kozt. MO-on amig ott eltem ez sosem jott ossze. Mindig esett kelt az auto pedig semmibe nem kerul csak egy kis extra meloba.
A varosba ahol nagy forgalmu ut van es ejjel/nappal tomeg van ott azert tudnak alkotni gyorsjavitas cimen.
[link]
Katyu fole siman dobnak egy 3-4 centis vaslapot azt csa, de lattam olyat is ahol ketto-harom lap is volt egymast felett, mintha jardara ugrattal volna fel. Kirakjak, hogy bump de mellette lehet menni 70-nnel, csak neztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Rap, Hip-hop 90'
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest