Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nekem mindig akkor akartak több pénzt adni, amikor felmondtam.
Persze hamar belátták, hogy annyit úgysem 'tudnak' (ez külön jó poén egyébként) adni, mint amennyit az új helyen keresnék, szóval elbúcsúztunk. A legutolsó munkahelyen meg ugye eleve úgy mentem be a főnökhöz, hogy ebből emigráció lesz, úgyhogy meg sem próbálkozott emeléssel, hanem ő gratulált elsőként. 
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chromecast topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Persze hamar belátták, hogy annyit úgysem 'tudnak' (ez külön jó poén egyébként) adni, mint amennyit az új helyen keresnék, szóval elbúcsúztunk. A legutolsó munkahelyen meg ugye eleve úgy mentem be a főnökhöz, hogy ebből emigráció lesz, úgyhogy meg sem próbálkozott emeléssel, hanem ő gratulált elsőként.