Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Gamepad
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Télbúcsúztató hardvermix
- Milyen egeret válasszak?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
Hasznald a sajat telod mert mukodni fog, 1 het alatt sztem 2-3 sms pont belefer, aztan jonapot.
En azt hiszem 18 nap alatt 14 helyen szalltam meg es mindenhol volt wifi de lehet maganszallon leszel, ki tudja.
A mar vartam ezeket a kommenteket megjegyzeshez meg: nem csoda hogy vaetad hiszen valami rettenetesen nevetsegesnek tunik egy-ket telefonhivason aggodni mikozben az embernek megadatik, hogy amerikaba latogasson. Azt meg mar millioan javasoltuk hogy keress valami mas melot/menj kulfoldre, mert diplomaval ennyi idosen ertelmes emberkent en pl kivitelezhetetlennek tartom hogy szinte naprol napra elsz, allandoan beteg vagy es elegedetlen. Kezdj valamit azzal a szamodra valoszinuleg kilatastalan eleteddel, mert senki nem fogja megtenni helyetted, panaszkodassal meg szart sem ersz.

Pl kerj kolcson hogy elvezd azt a kurva amerikai utat, amennyire lehet. En mikor mentem mar 3. honapja voltam munkanelkuli es kb 2000 fontot kellett kolcsonkernem hogy maximalisan tudjam elvezni az addigra mar reg lefixalt nyaralast. 4 honapomba telt visszafizetni es rohadtul nem erdekel mert elveztem az utat elejetol vegeig es nem kellett fillereket szamolgatnom. Ha meg nincs penz, akkor menj akkor, amikor lesz.
Es most kezdhetsz ismet szivbol utalni, nem erint meg

Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 m430 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD,jó akku,szép áll.
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 5700XT 8GB, R5 2600, 16GB RAM,SSD) Beszámítás! Posta ok (14)
- HP 15,6"FullHD,RYZEN 3(4X3,4Ghz),VEGA VGA,8-16GB RAM,256-512GB SSD,Jó akku,szép állapot
- ASUS Extreme N6600GT Silencer 6600GT 256 MB GDDR3 128 bit Retro VGA
- Sapphire Radeon X1900 CrossFire Edition 512 MB DDR3 256 bit Retro VGA
- Xiaomi 15T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Media Markt Gari 2028.02.02.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest