Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
USPS ( ugyan az mint a magyar posta) qrva nagy trogerek ok is. Ami csomag belefer a postaladaba, azt bedobjak ami nem, arra a kis fecnit dobjak be, hogy bocsika nem voltal otthon, de a lofaszt nem voltam otthon.
Nyitvatartas 9:00- 4:30 ig. Tehat vagy kesel melobol, vagy elobb jossz el, vagy varsz szombatig, legutobb pl pont szombaton dobtak be a fecnit ismet, pedig otthon voltunk.Eddig ketszer szoptam meg, ott voltam reggel 9 kor es zar ajtot talatam, nincs kiirva semmi. Mondom biztos kesnek, vasarlok jonnek-mennek, hogy-hogy zarva, biztos kesnek csak, stb,aztan 9:30-fele egyszer valaki rajon, hogy ma veteranok napja van, es azert lehetnek zarva, szoval masnap megint mehettem visssza.
UPS, Fedex barmilyen erteku csomagot siman lerak az ajto ele, es kuldik az emailt, meg az sms-t, hogy ott a csomag a bejarati ajto elott, ha esik az eso akkor berakjak ket extra muanyag tasakba-zsakba es ennyi. Soha nem kestek meg, soha nem veszett el semmi. Ha lehet kerulom azokat a cegeket akik csak USPS-szel szallitanak.
bobsys: a 15 %-os emeles az durva, meg az a makom,hogy a feleseg allami biztositasan vagyok, de ha koltozunk akkor ez se lesz igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- EAFC 26
- Interactive Brokers társalgó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest