Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Igazából inkább ezt, ez a részlet tényleg elég komoly zoom után jött csak ki. Ez meg az eredeti kép, csak inkább arra figyeltem, hogy ne mozogjon a gép, és kissé ferde lett...
Te is ismered a Háry-dalt, miszerint "Sej, Nagyabonyban csak két torony látszik...". Na, hát én inkább nem néztem tovább "az abonyi kettőt", mint Maj(n)landban azt a harminckettőt.

Ja, a baloldali magányos torony az Európai Központi Bank vadas új épülete, még nincs kész, ide jár az elitünk az EU-s pénzekért kuncsorogni, amikor azt olvassátok, hogy a kedves vezető megint Frankfurtba látogatott (illetve egyelőre még a régi épületbe, az is valahol ott van a többi között).
Hadd ne vegyem elő a szakállas viccet, amikor a nagygyűlésen az egyik résztvevő hátrakérdez a másiknak, amikor az már harmadszor kéri meg, hogy álljon egy kicsit arrébb, hogy távcsövet ne adjon? De aztán kiderül, hogy az már van a puskán...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest