Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Igazából inkább ezt, ez a részlet tényleg elég komoly zoom után jött csak ki. Ez meg az eredeti kép, csak inkább arra figyeltem, hogy ne mozogjon a gép, és kissé ferde lett...
Te is ismered a Háry-dalt, miszerint "Sej, Nagyabonyban csak két torony látszik...". Na, hát én inkább nem néztem tovább "az abonyi kettőt", mint Maj(n)landban azt a harminckettőt.

Ja, a baloldali magányos torony az Európai Központi Bank vadas új épülete, még nincs kész, ide jár az elitünk az EU-s pénzekért kuncsorogni, amikor azt olvassátok, hogy a kedves vezető megint Frankfurtba látogatott (illetve egyelőre még a régi épületbe, az is valahol ott van a többi között).
Hadd ne vegyem elő a szakállas viccet, amikor a nagygyűlésen az egyik résztvevő hátrakérdez a másiknak, amikor az már harmadszor kéri meg, hogy álljon egy kicsit arrébb, hogy távcsövet ne adjon? De aztán kiderül, hogy az már van a puskán...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest