- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Ilyen ez a showbusiness. Hétvégén nem tudtam menni világotlátni, mert ugyan itt 3 napos hétvége volt, de ebből szombaton esett, vasárnap és hétfőn meg dolgoztam.
Legalább nálunk a december talán nyugisabb lesz...BlackSoul: erre szerintem konkrét statisztika nem lesz. De alapvetően azt tapasztalom, hogy a "drágább" helyeken bőséggel fizetik meg Neked a magasabb árszínvonalat. Értsd: Miskolcon a felét keresném a pesti fizetésemnek, de legjobb esetben a kétharmadát. Viszont nem kell a fizetésem harmada lakhatásra, bőven nem. Tehát az albérlet kifizetése után is több pénzem marad, mint ha Miskolcon saját lakásban élnék. Még akkor is, ha kétharmaddal számolok. Szóval durván nagyok a különbségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest