Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
jobb reggelt mindenkinek.
tegnap megvolt az első kellemetlen pillanatok eggyike. Fent voltam Emesénél, amikor anyja megjött és hát utoljára mikor látott akkor még jobarát voltam, most meg valami egészen más. Az elődömet pedig nagyon szerette. De majd megszokja. Eggyetlen közös téma a wirelles net a lakásban cimü kiselőadásom volt. Amugy hihetetlen kapós a csaj, most 1-2ember aki tudja hogy szabad préda, az nyomul rá ezerrel ( persze ő meg nem szabad préda de ezt a sok fasz nem tudja
). Azthiszem ha nem én csapok le akkor más tette volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Azthiszem ha nem én csapok le akkor más tette volna...