Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Tompulok - talán ezért is gondoltam túlontúl éleselméjűnek magam, amikor az előző hsz-emet írtam...
Nem az alkohol miatt - foglamam sincs miért, de az utóbbi napokban nehezen jutnak fejembe dolgok - olyan dolgok, amikről régen órákat tudtam beszélni...
Öregszem? Bizonyára, de inkább csak hülyülök... Megállíthatatlanul...
Talán itt lenne az ideje egy váltásnak ismét az életemben - valaminek, ami felráz...
Magam sem tudom minek...
Valami újabb kihívás után kellene néznem, mert úgy tűnik nem vagyok kellően motivált - nem köt le jóformán semmi...
Nem érdekelnek a régi kedvenc dolgaim, nem foglalkozom semmivel, ami régen örömmel töltött el - mára csak az üresség maradt és a remény, hogy egyszer talán még a régi leszek... Egyszer talán még én magam leszek...
De nem most...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest