Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
Szerintem érzelmi intelligencia kérdése, hogy ki mit lát bele az idézetbe. Nekem is nagyon tetszik ez az idézet.
A közös nyelv szerintem hogy mind a ketten ugyanazt gondolják, ezért ugyanazok a szavak élnek bennük egymás iránt. A szíve mélyén megérti egymást, az pedig az szerintem, hogy ösztönösen vonzódnak egymáshoz, külső tényezők nélkül. De szerintem ezeket az idézeteket nem szabad elemezni, hanem átélni kell azt az érzést, amit az idézet ad. 
Jánoska: mivel nincs farkunk,ezért azt is a lábmunkával végeztük. Erről eszembe jutott, hogy egyszer belsőcombrúgást gyakorolzunk, és véletlen felcsúszott a rúgásom....Fiúval gyakoroltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- P14s Gen5 (AMD) 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- 2 db Audiocodes 405HDG - - IP telefon - több db
- iPhone 15 zöld 128 GB független tehermentes eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A közös nyelv szerintem hogy mind a ketten ugyanazt gondolják, ezért ugyanazok a szavak élnek bennük egymás iránt. A szíve mélyén megérti egymást, az pedig az szerintem, hogy ösztönösen vonzódnak egymáshoz, külső tényezők nélkül. De szerintem ezeket az idézeteket nem szabad elemezni, hanem átélni kell azt az érzést, amit az idézet ad.