Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
Szerintem érzelmi intelligencia kérdése, hogy ki mit lát bele az idézetbe. Nekem is nagyon tetszik ez az idézet.
A közös nyelv szerintem hogy mind a ketten ugyanazt gondolják, ezért ugyanazok a szavak élnek bennük egymás iránt. A szíve mélyén megérti egymást, az pedig az szerintem, hogy ösztönösen vonzódnak egymáshoz, külső tényezők nélkül. De szerintem ezeket az idézeteket nem szabad elemezni, hanem átélni kell azt az érzést, amit az idézet ad. 
Jánoska: mivel nincs farkunk,ezért azt is a lábmunkával végeztük. Erről eszembe jutott, hogy egyszer belsőcombrúgást gyakorolzunk, és véletlen felcsúszott a rúgásom....Fiúval gyakoroltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kedvenc zene a mai napra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Crimson Desert
- Renault, Dacia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A közös nyelv szerintem hogy mind a ketten ugyanazt gondolják, ezért ugyanazok a szavak élnek bennük egymás iránt. A szíve mélyén megérti egymást, az pedig az szerintem, hogy ösztönösen vonzódnak egymáshoz, külső tényezők nélkül. De szerintem ezeket az idézeteket nem szabad elemezni, hanem átélni kell azt az érzést, amit az idézet ad.