Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen TV-t vegyek?
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi hangfal építés
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
baró, nekünk minden év elején jön egy papírocska, hogy kérünk vagy sem adójóváírást, én sosem kérem, legfeljebb ha járna valamicske, akkor majd most visszaigényelem, ha nem akkor így jártam
de azért gondolom van bérpapírod meg miegymás, amiből ki lehet szűrni, hogy fogtak-e vagy sem
vagy Te szerintem annyira tájékozott ebben a témában is, hogy tudd mennyi az annyi 
az apeh-al, egyébként nekem is tele a tököm, meg a diákhiteles barmokkal is, tavaly év elején írtak hogy cumi van az apeh behajtja rajtam a tartozásom, igaz nem volt sok, olyan 110 ropi, igaz 105-t vettem fel összivissz 1 félévbe, nem is gond, az is igaz, hogy egyszer fizettem nekik 35 ropit, az ugyebár 145ropi 105 után, na mindegy, mondtam nekik okés, így jártam fogják, le is vették, 35 ropijával havonta, na mondom ez is megvót mégsincs este, erre tavaly október körül kb fél évvel a lefogások után, jön megint egy levél, hogy lógok vagy 7 ropival, mondtam nekik hogy elmehetnek a sunyiba, mind egy fillérig lefogtak, csakhát, valami adminisztrációs hiba volt náluk vagy mi a kurva anyjuk, mondtam nekik nézzenek utána, ha nem smakkol szóljanak osztjóvan, legfeljebb ha idén megint megkeresnek, akkor elküldöm nekik a bérpapírokat amin természetesen minden okés, addíg meg hadd szopjanak vele
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de azért gondolom van bérpapírod meg miegymás, amiből ki lehet szűrni, hogy fogtak-e vagy sem
vagy Te szerintem annyira tájékozott ebben a témában is, hogy tudd mennyi az annyi