Hirdetés
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
bolondember
üzenetére
Igy első ránézésre nagyon boldognak, és kiegyensúlyozottnak tűnsz

Én most értem haza. Keresztanyum autót akar venni (Opel Corsa). Eddig jártuk az autókereskedéseket. Hogy ezek mit össze tudnak kamuzni iszonyat. Egyik helyen nagyon nagy volt az öröm, mikor kiderült, hogy nővéremnek is opelja van, keresztanyum is opelt akar venni, illetve nekem(nekünk) is opelunk van, Vectránk (Azt nem mondtam, de biztos még jobban feldobtam volna, ha azt is elmondom, hogy aki összetörte a Vectránkat annak is Opelja van
). Jobban lefáradtam, mint azt elsőre reméltem, pedig nem is mászkáltunk olyan sokat. Viszont Baján kifejezetten attraktív hölgy fogadott minket, egyből aktívabban érdeklődtem az ajánlatok után 
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Amennyit odajarsz, szerintem te jol erzed ott magad... Vagy megfizetnek. Vagy mas szolgaltatassal halaljak meg a bejarasod.
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android Autót minden mobilra!
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- VR topik
- Le Mans Ultimate
- Jövedelem
- További aktív témák...
- LOQ 15IAX9E 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P17 Gen2i 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest