Hirdetés
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
venember83
üzenetére
A mostani 15 évesek nyilván jobban néznek ki, sokat fejlődtek azóta a vakolatok... csak agyilag nem bírom elviselni a mai lizingelhető korosztályt...
(A klasszikus vicc: eladó sorban van már a lánya? még nem, de már lizingelhető
) A másik, friss vicc: miért nem jó 5 emósnak egy szoba: mert csak négy sarok van benne... 
-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jut eszembe,ha valaki szép csajokat,emg egy jó filemt akar látni,nézze emg a Step Up-ot,ritka jó film,utobbi 2-3 év legjobb filmje sztem,én tegnap néztem emg harmadjára,vannak benne széppipik is,meg minden,szal fullos kis film,mindenkinek ajánlom.

Sztem nagyon jó film.Mikor hallottam egyik nagyváradi ismerősömtől még nyáron hogy nézzem emg,mondom ilyesmi nem rédekel,hülyeség,most találkoztam vele a héten,és kölcsön adta a dvd-t,mondom jó nah,egyefene,nem nagy várakozással láttam neki,de nagyon megtetszett.Látom neki is van izlése.
#26058:Hát 5-ös bömösből nekem a régi fajtából csak fekete,illetve ezüst,meg talán a sötétmélyzöld bejövős.Újból ez a anrancsos verzsön tetszik,ileltve ezüst,fekete,és fehér.6-osból meg maint írtam a két szín,fekete,és a bordó.

Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Eladó Xbox Series X 1 Tb SSD + Elite Kontroller + Xbox Wireless Headset
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 480GB SSD RX6600 8GB!
- X1 Yoga Gen7 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Nvidia RTX 3060 Ti 8GB Founders Edition Garanciával!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) A másik, friss vicc: miért nem jó 5 emósnak egy szoba: mert csak négy sarok van benne...