Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
venember83
üzenetére
A mostani 15 évesek nyilván jobban néznek ki, sokat fejlődtek azóta a vakolatok... csak agyilag nem bírom elviselni a mai lizingelhető korosztályt...
(A klasszikus vicc: eladó sorban van már a lánya? még nem, de már lizingelhető
) A másik, friss vicc: miért nem jó 5 emósnak egy szoba: mert csak négy sarok van benne... 
-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jut eszembe,ha valaki szép csajokat,emg egy jó filemt akar látni,nézze emg a Step Up-ot,ritka jó film,utobbi 2-3 év legjobb filmje sztem,én tegnap néztem emg harmadjára,vannak benne széppipik is,meg minden,szal fullos kis film,mindenkinek ajánlom.

Sztem nagyon jó film.Mikor hallottam egyik nagyváradi ismerősömtől még nyáron hogy nézzem emg,mondom ilyesmi nem rédekel,hülyeség,most találkoztam vele a héten,és kölcsön adta a dvd-t,mondom jó nah,egyefene,nem nagy várakozással láttam neki,de nagyon megtetszett.Látom neki is van izlése.
#26058:Hát 5-ös bömösből nekem a régi fajtából csak fekete,illetve ezüst,meg talán a sötétmélyzöld bejövős.Újból ez a anrancsos verzsön tetszik,ileltve ezüst,fekete,és fehér.6-osból meg maint írtam a két szín,fekete,és a bordó.

Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) A másik, friss vicc: miért nem jó 5 emósnak egy szoba: mert csak négy sarok van benne...