Hirdetés
- Autóhifi
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Az Mallorca, az autóval bajos.
Malaga és környéke más, de a hangulat zseniális. Andalúzia nagy szerelmem, annyira mediterrán jellege sehol nem volt a helynek mint ott. Igazi kemény spanyol, arab beütésekkel, hamisítatlan andalúz hangulat...jajj
Mondjuk ha mégis vinnénk útlevelet, és a britek is beengednének, Gibraltáron van ilyen libegő, mondhatni üveglift...abban bájos dolog tenni-venni, csak a többi 10-12 ember esetleg igen meglepődhet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Racecam
üzenetére
miért?
én amúgy ma már több lift-gépházaban is jártam, szóval elég volt.
------------------
közöltem a főnökkel, hogy a mai napomat szabi szempontjából tekintse tárgytalannak. ha már a fél napom el lett kúrva, felkeltem fél 8-kor, meg iylenek, nehogy már levonják a szabimból...!
Aktív témák
- Szerver memóriák - többféle méret - Egyben eladó
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500Gb M2 SSD/ Nvidia Quadro
- Samsung Galaxy Watch Ultra - Titanium Szürke - Eladó
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Malaga és környéke más, de a hangulat zseniális. Andalúzia nagy szerelmem, annyira mediterrán jellege sehol nem volt a helynek mint ott. Igazi kemény spanyol, arab beütésekkel, hamisítatlan andalúz hangulat...jajj
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)