Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- Pánik a memóriapiacon
- Akciókamerák
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Mivan, beindult a fantaziad?
Meg ferfi vagok, ugyhogy keress mas buzeranst ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Tiszten soon-to-be american citizenkent fizetem az osszes ado-t, es social security-t, bar jobban jarnek, ha nem kene...
/Legalabbis most. Aztan mikor meg kapnek havi $50 dollar nyugdijat 40 ev miulva, mivel semmi adot nem fizettem, akkor nezhetnek ki a rancos lukamom...
/ -
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha csaj lennek es legalis is lenne, csinalnam is...Vegsosoron szeretem a szexet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
Hogy az eddig nem tul jol sikerult ujevemet kicsit feleobjam, most adtam egy EMBERNEK $5-t, mert latham, hogy a hasznalt csikkeket szedegeti ki a hamusbol. Ez most nagyon jol esett, ahogy lattam az oromot az arcan es a csillogast a szemeiben. Nekem $5 semmi, neki boldogga tettel legalabb egy napjan. No mindegy, csak jol essett megosztani ezt a kis pay it forward.
Ps: nem vagyok mar reszeg, de telefonrol irni meg azert nehezemre esik...
-
tiv83us
veterán
Mindja 2008 bitchezzzzz!

-
tiv83us
veterán
Lassan 2008 lesz itt is, de asszem megyek aludni, szarok a vilagvegere. Pako all.
-
tiv83us
veterán
Hol folyoso allott, most falhalom. Tiv es a sorok repkedtek...
A "CAUTION" szalagot mar en tapasztottam ki, miutan a hatamra zugott az a faken fal.
Egyebkent egy kb 50 meter hosszu fal, ami elvalasztotta a hotel folyosot az epitkezes resztol, az egesz egy-az-egyben ledolt a faxba. Talan a hangja jobban megijesztett, mint maga az, hogy leterultem a szarba.ps: Kepek nem lettek tul jok, telefonnal keszultek of korsz, nem hordok magammal 10.0 Megapixeles Nikont.
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Hat pl egy kep rolam, amin egy to mellett fekve napozom egy piros Speedoban...
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
tulajdonkeppen milyen kepeket is vartok tolem? A ledolt fal latvanya izgatja a fantaziatokat? Ne remenykedjetek, nem vagyok alatta...

-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hat nem unnepnap van

Csapos: kepek lesznek, csak hadd erjek mar haza.

-
tiv83us
veterán
Meg egy ora es as unnepi hamburger elfogyasztasa utan megbontom azt a csinos uveg Maker's Mark Kentucky bourbon-t

-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
ezek kb 3 eves kepek. Azota ferfiasabb lettem /es 20kg-al nehezebb/
-
tiv83us
veterán
basszatok meg ram omlott a fal

-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Te csak varosban kozlekedsz? Volt mar ugy, hogy esetleg ket-harom hetre olyan csomagokkal utaztal, amiket lehetelen becsekkolni egy gepre? Esetleg nem csak egy helyre szerettel volna eljutni? Repzajjal kicsit borsos lenne nyolcszor atszallni. De ugyis tudom, hogy csak az agyamra akartok menni igy korareggel, ugyhogy a telefonom most becsusszan a zsebembe,majd este esetleg felnezek.
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nem, elsosorban nem ezekre gondoltam, de hadd kerdezzek valamit. Hanyszor jartal mar USA-ban? Ismered a terepviszonyokat? Az elso 100 merfolden lehet szikrazo napsutes, utana johet egy tropical storm random-szeruen, majd a 300. megtett merdold utan a jeges szerpentinek, kis jegeso-hovihar komboval megspekelve, ahova ugye nem art az ero es a 4WD. Aztan esetleg ha Arizona fele visz az utad, probalj meg a bokaig ero homokban a Joshua fak kozott szlalomozni ket oklomnyi szikla darabok kozott. Vagy esetleg latogass el a nagyiekhoz Alaskaba egy hatsokerekes Mustanggal. Mindegy nem is folytatom, latogass ki egyszer,
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Hat, ha kamionrol beszelunk, az ellen frontalisan max egy masik, meg annal is nagyobb kamion vedene meg...vagy meg az sem.
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Oke, akkor ha egy ilyennel utazom es szembetalalkozok egy Hyundai Pony-val, akkor en fogok ottmaradni. Mindig tanul az ember valami ujat....

-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Volt?
ps: Nem, nincs 120km/h ora, de nem is halnak meg aranyban mint Europaban. Lassan jarj, tovabb elsz.
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Volt bizony, majdnem meg is haltam benne, mikor frontalisan nekem jott egy faken SUV...
Azota uljon kisebb kocsiba mint egy Expedition vagy egy Suburban, akinek ket anyja van. Es fosok a fogyasztasra, inkabb eljek tul egy ilyet, meg akkor is, ha ketszer annyit kelljen tankolni. Nahat. -
tiv83us
veterán
Orulj, hogy akkor meg betudtal jutni az apartmanba...mostmar maximum a teton keresztul tudnal beereszkedni a nektaros dobozok koze...

Edesapam: Mi is kiszoptunk a kurva Pats-tol, pedig vegig a kezunkbe' volt a meccs...
Majd a Colts elkapja oket az oreg Manningekkel.ps: Van par sorod kolcson?

-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Vegulis ha fozni tud, meg kiviszi a sorosdobozokat, akkor johet akar ide is
-
tiv83us
veterán
Ha mar megint a cekcualitasnal tartunk, akkor nezzetek meg ezt a gyongyszemet amit most talaltam a modkerben

-
tiv83us
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Lehet, hogy most valami poent nem veszek, de peldaul Tampara /Florida/ innen megy egy kozvetlen jarat, masfel ora alatt ott vagyok. /$166 oda-vissza a SouthWestnel/ Ha meg kiberlek egy kocsit egy hetre, az minimum $200, plusz kb 12-14 ora vezetes, +$150-$200 dollar a benzin mire leersz.
Ha a hsz-t arra ertetted, hogy 1000 merfold felett /veritkalisan/ meggondoloando a repules, akkor erre nemtok mitmondani, kerdezd meg Szigorni Víver-t.
ps: Amugy meg bosszus vagyok, felebredtem arra hogy ehes vagyok, most megint par sor le, kaja, aztan visszaeroszakolas magam az agyba. Es meg Kidus sincs itt

EQMontoya: Mar hogyne lenne gyorsabb. Anyam pont kb annyira lakik tolem. Oktoberben kocsival 6 ora alatt ertunk le, 80mp/h-s atlagsebesseggel. Elotte repultem, atszallassal egyutt 3 ora alatt ott voltam es meg kozben meg is ittam par sorocsket a barnal
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nalam a cut-off distance limit az a 300 merfoldes tav. Afelett repulok.

Szal ha megyunk, akkor csakis repzaj.
Meg is nezem ezt a helyet /a Yellowstone-ban es a Grand Canyonban mar jartam/, de Kidus meg nem latta ezeket. Jovoheten North Carolina-i kirandulas, talan majd utana. -
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mar hogy a viharba ne

Mindketten imadjuk a termeszetet/allatokat, amikor csak tehetjuk, akkor megyunk hegyekbe/volgyekbe/tavakhoz...stb
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
A California-i borok egesz jok /persze nem lehet altalanositani/, itt is vannak olcso hig fosok mint Magyarorszagon es itt is vannak kituno borok. Legutobb mikor Kidust elvittem vacsorazni Karacsonykor, egy uveg francia bort rendeltem az asztalunkhoz, csak $45 volt, de mennyei aromaja es izvilaga volt. Egyebkent Egri Bikavert is lehet kapni szinte barmelyik elelmiszer boltban, de azt annyira nem kedvelem, nekem az tul szaraz.
De ha csak a (=US) borokrol beszelunk, egyes California-i borok nagyon finomak tudnak lenni.
-
tiv83us
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Inkabb tereljuk a temat rola, Kidus mar igy is agyonkarmolt miatta, mert allitolag virtualisan "flortoltem" vele...

ps: #33-tol...
-
tiv83us
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
O egy kezdo forumozo holgy, nem kell belole fun-t uzni

Ettol fuggetlenul en is iszok egyet
-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Nagyon ritkan iszok mast, mint sort. Egy pohar bor egy honapba egyszer, egy whisky ket honapba egyszer.
Sort mindennap iszok, de ez a fajta sor, kb annyi alkoholt tartalmaz, hogy 20-25 doboz utan esetleg bealmosit.Viszont most lenne kedvem borozni, de attol meg masnap mindig hasmenesem van es hat holnap 12 orazok melohelyen, reggel 5-tol du 5-ig, szal maradok a sornel

De barmit is iszunk, egeszsegunkre

-
tiv83us
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Boncsad azt a bortot, az en tarsasagom mindig kesz egy kis tivornyara

-
tiv83us
veterán
Vazze, hat nem ugy olvastam, hogy "A pénisz igenis boldogít!"

-
tiv83us
veterán
Mivan a juzerekkel itten mostanaban, mindenki menstrual?

-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
De nem elegen
Vazze te iq montoya...beelozol itten

-
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Igazi szep kis csapatot neveltel ki
-
tiv83us
veterán
válasz
Józsibácsi
üzenetére
Epp akartam mondani, hogy valami pusztaszeli kocsmaba menjunk, amerre maximum a buzakalasz lengedezik...
-
tiv83us
veterán
válasz
Józsibácsi
üzenetére
Az emberek modjara valo beszelgetest nem garantalom, de ha en megyek, en is kapok sort?

-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Ne'

Macskacico no.1
Macskacico no.2ps: Kozben voltam fent nalad, kiloptam a hutobol a bejglit meg egy flakon homeymustard-ot

-
tiv83us
veterán
Felkelek csipkerozsika almombol oszt ize, mely rendes 43?
Emmi?Amugy megtortent a bekoltozes az uj keroba, ilyen gyonyoru apartmanom meg soha nem volt /talan az Asheville-i, de az is csak azert, mert ott volt kandallo
/, majdnemhogy full panoramas, hangulatos, csendes es meg sorom is van 
-
tiv83us
veterán
Persze a gyerek magyar. Asszem nem kell tobbet elmondanom az ide kivandorlo "felvitteazistenadolgom" kis kocsogokrol, akik itt vannak ket eve es jatszak az eszuket.
csapi: Kida most nem lakberendez, hanem itt szundit mogottem. Ma reggel telefonaltam, delutanra mar aramunk es kabel tv-nk volt internettel az uj keroban

Amugy hal' Istennek nincs sok cuccunk es csak egy emelettel megyunk lejjebb. No meg tejerlift is van. -
tiv83us
veterán
Mint ahogy mondtam, a targy fiktiv. Egy kocsirol van szo, amiben kiment a huto egy muszaki hiba miatt. A kocsit epp en hasznaltam /a huto igy-is ugy-is kiment volna, mivel valami gaz volt mar a vizpumpaval/. A javitasi koltseg 400 dollar, ebbol rajtam kovetel 200-at. Kb 5 merfoldet mentem az autoval es egy napig hasznaltam.
Ha nem irkalt volna sms-eket ilyen fasz stilusban meg talan ki is fizettem volna szolidaritasbol, de igy bekaphatja a f@szom. Ha 5 perccel azelott o ul at a kormanyhoz, akkor alatta fustol el a huto.
Es erre ilyet mond, hogy "elbasztam a kocsijat". Nagybudos lof@szt fogok neki fizetni ezutan maximum. -
tiv83us
veterán
Hadd irjak le valamit, ami egy megtortent esemenyen alapul. /A szemelyek es a targyak fiktivek/.
Vagy Te. Van egy "legjobb haverod".
Kolcsonkered a haverodtol a 40"-es plazma TV-t ket napra.
Boldogan nezed, majd egyszercsak PUKK. TV behal. Szerelohoz elvisz, a javitasi dij $1000, de a kedves barat megelegszik azzal, hogyha a felet kifizetem /nem megelegszik, koveteli/.
A TV teljesen rendeltetesszeruen lett hasznalva /a szerelo mondta/, nem lett megrugdosva, nem esett aldozatul power outage-nek /aramszunet/. Tehat a TV tonkremenetele csak ido kerdese volt, de termeszetesen ez nalam tortent meg.
Azota, hogy ez megtortent, a legjobb "baratom" lehordott a sarga foldig, es koveteli a penzt...stb.Most ezert tenyleg nekem kellene fizetni a javitas felet, mert pont nalam ment tonkre es nem az o kibaszott tv-allvanyan? Csak azert, mert nem fogok egy centet sem adni, mar csak azert sem, mert dijnyertes parasztsagokat irkal nekem sms-ben.
-
tiv83us
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Soha nem latott meg a vilag ennyire peldatlanul pontosan, aljasmodon es "profin" megtervezett es veghezvitt tamadast. A CIA-nel ment is az egymasra mutogatas, hullottak is a fejek. Amerika /a nep/ is csak tatott szajjal nezte, hogy most mi a turo folyik. Vadaszgep a kozelben nem volt, kaosz volt, szomoru nap volt. Ajanlom Neked is vegignezni a fentebb linkelt videot.
-
tiv83us
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Az elso gep becsapodasakor meg dunsztuk nem volt arrol, hogy egy terrorista tamadas van folyamatban. Ettol fuggetlenul cselekedniuk kellett volna, hibaztak.
Ajanlom megnezni mindenkinek, akit erdekel a tema. -
tiv83us
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Egyreszt a Flight 77 kozel sem 550Mp/h sebesseggel vagodott bele a Pentagonba, /ami mellesleg teljesen mas felepitesu mint az ikertornyok voltak/. A Pentagon reinforced concrete-bol keszult, ezert nem latszik "hatalmasnak" a kar. A lyukat valoszinuleg az ego kerozin altal kibocsajtot fust miatt nem latod.
Ezen a videon lathatod, hogy szinte semmive valik egy ilyen sebesseggel kozlekedo Boeing egy reinforced falnak utkozve..
A WTC teljesen mas struktura alapjan keszult, kar is osszehasonlitani a kettot.
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ma csak sor van a teriteken

-
tiv83us
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Persze. From a certain point of view.
De ha egy kicsit jobbrol nezzuk, a lyuk egy pottyet nagyobbnak tunik, mint 5m.Nincs Boeing maradvany a helyszinen?

-
tiv83us
veterán
tildy, te most szepen elfilozofalgatsz, de tulajdonkeppen a semmirol beszelsz.
Most teljesen objektiven nezve reszemrol a dolgokat, ha"butterfly-effect" modon sikerulne ujrajatszani a vilaghaborukat, ugy, hogy amerika nem lep kozbe, kivancsi lennek az eredmenyre,
Ettol fuggetlenul nem mondom, hogy mindig helyesen cselekszunk, sot az utobbi evekben egyre tobbet hibazunk, de azer mer ne izehoze.
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ja, ha nem dobjak le a bombat, valoszinu jelenleg oroszul vagy nemetul beszelnel.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Meg ferfi vagok, ugyhogy keress mas buzeranst ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)