Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
Aktív témák
-
A KillBill-el kapcsolatban.
Mentem fel a barátnőmhöz és azzal fogadott, hogy a szomszéd srác, ajánlott neki egy jó kis vígjátékot. Örültem, mert én nem vittem semmi néznivalót, és a mozi árát pedig megspórolhattam (volna). Mutatja csillogó szemekkel a kölcsönkapott DVD-ket, KillBill vol.1 és vol.2 . Barátnőm eleve utálja az ilyen vérengzős filmeket. Mondam már az elején, hogy ez nem az Ő stílusa lesz, de azt mondta annyira azért nem lehet rossz. Nos, az első részt végigszenvedte, de aznap este nem tudott nyugodtan aludni. A második részt ki se nyitottuk.
Én már akkor láttam mikor ment a moziba, így másnap szépen visszaadtuk a filmeket. 
Ja azon a héten 2-szer mentünk moziba.

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én már akkor láttam mikor ment a moziba, így másnap szépen visszaadtuk a filmeket.