- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- SSD kibeszélő
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- 3D nyomtatás
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
Aktív témák
-
marsu
veterán
Elgondolkodtam, hogy hogyan lehetne meggazdagodni ....
Ha fogok 100.000.- Ft-ot és elviszem a postára és beváltom egyforintosokra, utána kirakom a vonatsinre az egészet, amiből az arra elhaladó vonat kb fél perc alatt alátéteket csinál (lyuk nélkül) ... és elviszem az egészet egy MÉH telepre, hogy van pár kiló selejt réz alátétem, adnak érte 140.000.- FT-ot .... Elvileg 40.000.- pénz tiszta haszon. Ha márciusig mire kivonják az egy forintosokat a forgalomból minden munkanap futok egy kört, akkor hetente 5x40.000.- = 200.000.- azaz havi 800.000.- pénz tiszta haszon. A négy hónap alatt 3.200.000.- forint ....
Persze az is jó kérdés hogy mennyi idő alatt lehet 100.000 db egy forintost kirakni a sínre ... ha csak egy centi egy forint az is százezer centi .... az egy kilóméter hosszú lenne ... De ha a sínpárra tesszük az csak a fele ... 500 méter.
A pénzrongálás szerintem nem igazán törvényes .... Ezért csak gondolat marad.
Aktív témák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- BMW topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs