Hirdetés

Aktív témák

• tiv83us

veterán

válasz Racecam #29639 üzenetére

Ez valahogy az egyik fo oka, hogy nem kivankozom Magyarorszagra menni. Mondjuk en balga isten, mikor a foldre leesek vala masfel eve, pont valasztasi kampany vala es az elso 10 plakaton egy siro nyugdijas volt, hogy milyen kurv@ szarul el, majd mikor busszal elhaladtam a Parlamentnel, lattam a sok idiotat /bocsanat/, a -10C-ben ott fagyoskodni es tuntetni... Aztan masnap a buszon allva hallgattam, ahogy a nep beszel, ez az Orban kocsog, a Gyurcsany egy fasz, igy is szar minden, szar fos, szar orszag, keves nyugdij es amugy is politika, politika, politika, szarabbul elunk mint 4 eve..

Hat ecsem, engem itt annyira erdekel a politika, hogy estleg elolvasom, ki all jobban jelenleg a Republikanosok es a Demokratak kozt /ugye itt nincs kismiska part, meg meg masik 60/, aztan tovabb lapozok es elfogyasztom a reggelim, tevet nezek /filmeket, nem politikai vitakat/.
    Ha netan valakinek van egy matrica az autojan, hogy "Hillary for President" vagy "Obama for President" annak sem fogja kiszurni a kerekeit es betorni az ablakait senki masnapra.

Aktív témák