Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Persze, ez igy van. Meggyoztelek, de pl Te sem tudtal hozzakonyitani a Mac-emhez.
Es erre ne lenne leg 5 perc 19 masodperc, hogy megvaltoztass egy hatterkepet, hidd el. Ez duma. Szkeptikus vagyok. Belejonnel ket-harom nap alatt, de ez nem igy megy, hogy "ulj le es csinald, mig meg stopperrel merjuk".
Ha egy ember gepet. oprendszert valt, annak ido kell meg atalal. Mikor en 3 eve Mac-re valtottam, nekem is kellett 2 honap mire nagyjabol kiismertem minden csinyjat-binjat. Mert PC-s voltam, mint a cikkben emlitett uriember is.Jo csinaljanak fuggetlen tesztet. Ultessemek le egy 55 eves holgyet, aki vilag eleteben irogeppel dolgozott es sosem latott computert. Akkor aztmondom oke. De akkor se stopperrel merjek. Kerdezzek meg, melyik volt a legkenyelmesenn, leghasznalhatobb, melyiket valasztama...stb. Na mindegy ennyi.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A Honor profi iPhone másolásban
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Egérpad topik
- Gyúrósok ide!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DDR5 Notebook 16GB / 32GB
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest