Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Nekem is van második, épp arról írok itt is, az elsővel beregeltem, kérdeztem pár dolgot azt kész, akkor nem is fórumoztam, aztán jött ez a név, beregeltem ezzel is, hogy majd ezt használom aztán ezt használom azóta. Amúgy jó az, ha van, logout írásnál nekem már jól jött meg mivel nem lehet privátot küldeni magamnak így van, akinek lehet és tudom próbálgatni a hosszabb hangvételű első hozzászólásokat, hogy formailag úgy nézzenek ki ahogy én azt szeretném (tudom hogy van próba topik, de akkor kicsit sok lenne ott belőlem) .
Meg persze az is megoldás hogy keresek egy rég nem bejelentkezett usert aztán spammelem őt, de mi van ha visszajön 10 év múlva azátn néz, hogy miért van 1000 privátja.
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Trollok komolyan
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5060 EAGLE OC 8GB GDDR7 garis
- Eladó GARANCIÁLIS Asus TUF Gaming Nvidia Geforce RTX 4070 ti OC 12gb
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest