Hirdetés
- VR topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
didyman
üzenetére
latom, te meg mindig azt hiszed, legkisebb mertekben is meg tudnak hatni a fenyegeteseid
ki akarsz tenni? legyen egy jo napod, tegy, nem erdekel(sz)
az meg, hogy tisztelettel voltal felem, kerlek mutasd meg hol latszik, mert en leghalvanyabb nyomat sem lelem
ugy estel nekem, mint valami ovodas hulyegyereknek, aki saros cipovel szaladt be a nappaliba
es ne gyere az ''amig masnak sem lehet'' nyitanyu hoseposszal, mert ha hasznalnad a szemed, latnad, nem vagyok egyedul ilyeten megnyilvanulasaimmal
csak azt nezd mar meg, hogy mire reagaltam
igen, az obszcen kifejezesek hasznalatat tiltja az alapelvek, ebben igazad van
a sertegetest, szemelyeskedest nem? azt nem lenne posztod eltakaritani? vagy csak nem erdekel?
de hogy kerdesedre is valaszoljak, elsosorban azert vagyok itt, mert nem vagytok kepesek ellatni feladataitokat, s en meg nehezen turom, ha a hatam mogott sertegetnek, mint azt t1 tette
emellett nehezen turom azt is, ha nekem mindenfele moderatorok elkezdenek pattogni, kemenykedni, fenyegetni, holott mas dolguk is lenne
mondjuk az ilyen ''számodra ez nem egyértelmű'' megjegyzeseket is nehezen turom, foleg, hogy egy szoval nem irtam, egy lenne a ketto stilusban
de amig a nagy tisztelet ugy csapodik le, hogy a post-od felutese az, hogy idefigyelj, majd ugy folyatot, hogy kirepitesz, meg menjek a fenebe, addig nem hinnem, hogy barmi szot emelhetnel barki stilusa ellen
mondd, hogy alapelvekbe utkozik, hogy tilos, de a stilusomat kerlek mellozd
a jo VladimirR-t mellesleg teljesen hidegen hagyod te is, es mindenki mas is, mert O nem csak jofej, de megbocsajto es elnezo, meg a moderatorokkal szemben is
vegezetul nem tudom, kinek hiszel engem, kinek hiszed magad, de amig nem tudsz normalisan hozzamszolni, hanyagolj kerlek
tilts ki, ha ugy erzed jonak, de addig is kerulj
mellesleg nem vagyok a kollegad
addig biztos nem, amig nem veszed a faradtsagot, hogy rendesen ird le a nevem -
tildy
nagyúr
válasz
didyman
üzenetére
Bocs , hogy beleszólok, de
egyszerűen ezen a fórumon nem fogsz így megnyilvánulni, mert más sem teheti meg.
Akkor ez mi?:
[link] És az utána lévőeket, akkor most miért vladimirR-t cseszteted csak és kizárólag?
Mellesleg az ominózus jópár hozzászólás még mindig nincs moderálva
Na kalandor épp most moderálta ki , így már nem lehet látni mi volt odaírva...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest