- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
didyman
üzenetére
latom, te meg mindig azt hiszed, legkisebb mertekben is meg tudnak hatni a fenyegeteseid
ki akarsz tenni? legyen egy jo napod, tegy, nem erdekel(sz)
az meg, hogy tisztelettel voltal felem, kerlek mutasd meg hol latszik, mert en leghalvanyabb nyomat sem lelem
ugy estel nekem, mint valami ovodas hulyegyereknek, aki saros cipovel szaladt be a nappaliba
es ne gyere az ''amig masnak sem lehet'' nyitanyu hoseposszal, mert ha hasznalnad a szemed, latnad, nem vagyok egyedul ilyeten megnyilvanulasaimmal
csak azt nezd mar meg, hogy mire reagaltam
igen, az obszcen kifejezesek hasznalatat tiltja az alapelvek, ebben igazad van
a sertegetest, szemelyeskedest nem? azt nem lenne posztod eltakaritani? vagy csak nem erdekel?
de hogy kerdesedre is valaszoljak, elsosorban azert vagyok itt, mert nem vagytok kepesek ellatni feladataitokat, s en meg nehezen turom, ha a hatam mogott sertegetnek, mint azt t1 tette
emellett nehezen turom azt is, ha nekem mindenfele moderatorok elkezdenek pattogni, kemenykedni, fenyegetni, holott mas dolguk is lenne
mondjuk az ilyen ''számodra ez nem egyértelmű'' megjegyzeseket is nehezen turom, foleg, hogy egy szoval nem irtam, egy lenne a ketto stilusban
de amig a nagy tisztelet ugy csapodik le, hogy a post-od felutese az, hogy idefigyelj, majd ugy folyatot, hogy kirepitesz, meg menjek a fenebe, addig nem hinnem, hogy barmi szot emelhetnel barki stilusa ellen
mondd, hogy alapelvekbe utkozik, hogy tilos, de a stilusomat kerlek mellozd
a jo VladimirR-t mellesleg teljesen hidegen hagyod te is, es mindenki mas is, mert O nem csak jofej, de megbocsajto es elnezo, meg a moderatorokkal szemben is
vegezetul nem tudom, kinek hiszel engem, kinek hiszed magad, de amig nem tudsz normalisan hozzamszolni, hanyagolj kerlek
tilts ki, ha ugy erzed jonak, de addig is kerulj
mellesleg nem vagyok a kollegad
addig biztos nem, amig nem veszed a faradtsagot, hogy rendesen ird le a nevem -
tildy
nagyúr
válasz
didyman
üzenetére
Bocs , hogy beleszólok, de
egyszerűen ezen a fórumon nem fogsz így megnyilvánulni, mert más sem teheti meg.
Akkor ez mi?:
[link] És az utána lévőeket, akkor most miért vladimirR-t cseszteted csak és kizárólag?
Mellesleg az ominózus jópár hozzászólás még mindig nincs moderálva
Na kalandor épp most moderálta ki , így már nem lehet látni mi volt odaírva...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED monitor topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Filmvilág
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B7VF-441 2,5+ év gar. WIN11 Pro ,magyar, AMD Ryzen 5 , 32GB RAM, 512GB SSD, RTX4060 8GB
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen 3 i9-10885H/32GB RAM/1TB/GTX1650Ti
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 6 Ultra 7-265U/32GB/256/Touch/FHD/Gari/új
- Ryzen 9 5900X / RTX 3080 Ti / 64GB RAM Brutál workstation & gamer gép (Fractal, csendes)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest