Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
szar ügy

amit kaptál zip file-t, kicsomagoltál belőle valamit, annak a programnak nézd meg a nevét, azt keresd meg feladatkezelőben és lődd le, majd arra file-ra keress rá a keresőben, amit talál azt írtsd ki, majd újraindítás, vírus és spyware ellenőrzés, registry pucolás, ha ez megvolt restart és ha mázlid van akkor ki van írtva. Ha nem, akkor további (lehet, hogy manuális) írtásra is szükség lesz. Lehet, hogy az windowsból nem nem fog sikerülni (én nem tudtam kiírtani, amikor pár hete kaptam egy ilyet, csak valami speciális buherált cd-ről futó xp izével tudtam a vírusos file-t törölni) akkor jöhet a móka
+ hibából tanul, kétes eredetű hülyeségekre nem kattint. Amúgy az ilyet könnyen ki lehet szűrni, hogy vírus vagy sem, ha kaptál egy ilyen üzenetet nézed, hogy 5-10 mp múlva a partner kijelentkezik. Ma 2x bejött
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest