- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 42
- (téma lezárva)
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
-
Winner_hun
félisten
pontosan, a 7-ik: [link]
Látom, túl sok szöveget írtam, azért szerepel az enyém előbb
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
(Kolombusz)
veterán
Igen, valamelyik autóversenyes topik szaladt el nagyon.
A blog topik jó kérdés, mert egy usernek egy topikja lehet csak a logoszférában.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
Mennyit is lehet beleírni, 30k-t? Szerinted mennyi idő alatt éri el ezt a számot?

-
PazsitZ
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
neduddki
nagyúr
-
C4mp3r
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
PazsitZ
addikt
Jaja, én is fedeztem már fel hosszabb topikokat is. Persze azok már elég régiek.
Blogot ha betöltöd nyitnak újat neked amúgy
? Nem értek hozzá, PazsitZ nem blogol 
szarvsunk el van foglalva az msn topicba, csak nekem kéne nyitni
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Nem lenne semmi baj a 10k-tól sem, van is olyan topik, nem rokkant bele a ph
-
t1
veterán
értem ők tudják

-
(Kolombusz)
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
t1
veterán
de miért így van kitalálva?
értelmes választ várok
Koli:
Téged? ki lenne az a mocsok?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Ehh remélem lesez egy kis szerencsém és Bognak lesz ideje lejönni szombaton, merthogy múlthéten megbeszéltük a találkozót szombatra, csak elfelejtkezett róla és beszervezett mást.
Mondjuk ha tud, ha nem tud jönni, akkor is megyek Pestre a hétvégén, úgyhogy ha ki akar nyírni valaki, akkor az Ikea körül, vagy az Ikeaban megtalál.
-
Winner_hun
félisten
-
t1
veterán
-
PazsitZ
addikt
Hadd nyitom meg én
, kapnék is 1 bannt 
Hol a szarvasunk vagy a mikulásunk? Mindig itt rontják a levegőt, bezzeg mikor szükség lenne rájuk
[Szerkesztve] -
t1
veterán
-
PazsitZ
addikt
-
t1
veterán
-
djtoomi
addikt
-
t1
veterán
-
dokar
addikt
mindjárt tele a topik

kieg: látom más is kapcsolt
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
húúúú, ötezer hsz fölé mentünk, akkor most jön a 43. rész?
-
t1
veterán
-
frame>24
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 42
- (téma lezárva)
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

''késtem?''

? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, kapnék is 1 bannt