Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Belenesztel mar???
udv
neduddki -
PazsitZ
addikt
[link]

De jó reggelt -
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
miért nem hiszed el? a szabim utolsó napjait élveztem. [link] erre gondolsz?
most végigolvastam a topikot, mert fostátok a szót. és álmos is vagyok, de legalább ez senkit nem érdekel. mint ahogy az se, hogy minnyán jön kakukk, és azt mondja, hogy nem lehet sikeres, aki álmos. -
Josh
tag
Meg tudja valaki mondani, hogy mikor lesz a frankfurti autókiállítás?
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ez vicc?

Én nem kaptam szlotot, legalábbis nincs az emailek között.
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Buzi.
u.i.: Akarom mondani, busy.
u.i.2: Már nem.
u.i.3: Hmm...., élő sast láttam!!
-
neduddki
nagyúr
HI!
A pozitiv hozzaallasok miatt nezzetek be!!!:- )))
udv
neduddki -
csapos2
addikt
Csak csendesen kérdezem. Mennyi helyet foglal a PH! fórumain összehordott tudásanyag (vagy hülyeség) a cikekkel, tesztekkel, mindennel együtt?
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Keso van, faradt vagyok, ma mar lehuztam 12 orat a 34C fokban es a 90%-os paratartalomban, veletlenul lehet Rolls ''Fakciot'' irhattam, azota javitottam.
Mar csak a kedvestt varom, meg egy ora es hazajon, nem akarok bealudni, hogy megint felebresszen, hogy horkolok
ps: Koran kelo vagyok, altlaban 4:30-kor mar ebren vagyok, de most a fasz fonokom berakott delutanra, ami egy kurvajo dolog egy hotelben..vasarnap delutan...mindegy nem karomkodok itt... -
poffsoft
veterán

kérdés , lopják vagy vágják?
vagy csak a buli teljesedett ki...
nem ám a fülednek tecccö az a nesz mi felébresz ily korai percen, a lelkecskédnek
mer
mindenik embernek a lelkében.....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na, jojcakkát mindenkinek!

#2464: na jó, kékelf az nyomós indok. A horkolás téma az meg nehéz, velem -elmondások szerint- nem lehet megmaradni egy szobában, mikor alszom.....
Az meg nem ér ám, hogy csak úgy, 5 percen kívük moderálgatunk!!!!!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
Na most meg malacvisítás. Hihetetlen , mekkora csend van így egyébként így minden zaj jobban hallatszik. Lehet elindulok ám hangirányba.Érdekel mi hol és miért
. Sajnos eléggé felébredtem, pedig nálam akár ágyút is lehetne dorgetni , ha alszom , de az apró neszek azok felébresztenek , pl. csoszogás és ezek szerint nagyon halk, füleimnek tetsző zene. Akkor szivnam meg, ha a szomszéd faluba lenne (3 ill. 5 kmre vannak)
Most épp Love Comes again megy.
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
éne már jártam úgy, hogy múzakirányba indúltam, s simán betoppant(ja, nem egyedül, haverokka, de tökidegen városban)unk egy HB-be, ahol szivélyesen betessékeltek minket. svédasztal, svédbüfé, miegymás. Jó volt.
ya, ez már megvan d.nagy és a frakció.
de a rolls frakcio... túl fiatal vok ahhez...
#2453: nem beszélve erről a megtévesztésről:
Rolls Fakcio : /komolyan mondom, némileg a fuck-ra asszociáltam volna rögtön, de nem ment...../
#2457: este 10:49 jelenleg. : akkor mégsem vagy koráánkelő, pedig aszittem....

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Mentek így is: D. Nagy és a Frakció.
Más: hazajttem anyémák házába , mivel ők nyaralnak, így én adok msot a cicának , kutyának eni. Cirka fél órája zenére ébredtem, előszor azt hittem halucica, de nem. Szentgyorgyon, itt a vilag hata mogott, ahol mar x eve nincs diszko, valahol buli van. Idehallatszik. Meg a juuu , meg satobbi kiáltozás is. Előbb volt valami kissé goásabb szám, most meg egy sommer sun átdolgozás... És persz eazóta nem tudok aludni, furdalja az oldalam a kiváncsiság, honnéz jn a ''muzsika''.
Hm, lehet a vadasban van valami bulaj... Nodehát akkor is. ITT? Ez meglepő. -
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
De volt. Elotte meg a Rolls Frakcio.
Bash: Igazad van, mind a Tax ID No., mind a SSRN 9 szamjegybol all,
csak mashogy tagoljak oket. /Marmint hivatalos helyeken, amugy ugyanugy vannak leirva talan, nemtom, nincs tax id-m mar egy ideje./
#2457: este 10:49 jelenleg.
ps: Hogyaviharba ne lett volna bikinis Fero. De elotte volt egy Rolls Frakcio is, ami a Bikini elodje volt. /Abban nem vagyok biztos, hogy D. Nagy Lajos volt, vagy Fero, de pretty sure, D. Nagy volt benne./ -
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
? nem volt ferós bikini?
#2456: azért tessék addig is szorgalmasan gyakorolni!!!!
122: igen, ez is egy a nemműködő magyar unikumok közűl.
''nem érted a lényeget: míg a sörödet majszolod (eks!) : azért kell az alapirataidon kívűl minden hatóság felé egy külön, csak nekik szóló, és persze azonosításra csakis az az elégséges azonosító, (vagyis az APEH csak akkor hajlandó azonosítani, ha a személyi, lakcím, személyiszám-on kívűl az adószámodat is igazolod (nem bemondod, az nem elég), de a Tb csak a TAJszámod, a cégbíróság csak a cjsz. stb alapján), hogy pl. ha adótartozásod van, azt csak 'úgy', a cégbíróság nehogymár megtudhassa mondjuk a személyiszámod alapján visszakeresve. Vagyis ha csődbe viszel egy céget, ne kelljen megvárnod a felszámolást, az ezüsthajó2001 bedőlésekor simán megalapítpd az ezüsthajó2002-t, átmented a cégvagyont, viszed tovább a boltot, és tehermentesen indítottad a céget, az ezüsthajó2001 tartozásait meg szépen lenyelik a hitelezők (beszállító, APEH,tb). Na ezért nem lehet 1 azonosító (ami simán működött 40 évig, pl. a személyiszám), mert AZONNAL, EGYÉRTELMŰEN AZONOSÍTHATÓ LENNÉL BÁRMELY HATÓSÁG SZÁMÁRA
#2458: de ez csak apró technikai kiegészítés, ugye?
Amúgy pontosan mennyi is az idő arra nálatok, mostanság???
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
''nem érted a lényeget: elég 1 igazolást eltüntetned, és máris nem te vagy te, persze ha nagyban játszol. Nem beszélve a baksis melegágyáról''
Ne haragudj de ezt tenyleg nem ertem, buntibol fel is bontok meg egy sort...
''#2450: miért vetítenék? Konkrétan a pici lányom születése volt,2001-ben, és én is azt mondom, sux dear officer.... De ezért vagyunk baklánia...''
Isten ments, hogy ilyet mondtam volna, ha felreertetted ne haragudj, en a magyar imördzsönszi szörviszt szoltam le, hogy ez elfogadhatatlan...
ps: Tervezgetjuk, de egyelore meg sok minden all elottunk, mindkettonknek van celjai, amit elobb el szeretnenk erni, hogy utana a gyerkocok problema mentesen nojenek fel, ne legyen hianyuk semmiben.
-
poffsoft
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
igen, de az extrán létre kell hoznod index_elemei könyvtárat is, és abba feltölteni image001.jpg-t , mert arra hivatkozik a html-ed!
-
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem értettél ezexerint? azért van egy szatyor, hogy amint jailfiller-re veszed, rögtön eltűnhess a sheriff elől!!!
Csak leszopatjak vele a nagynepet es ESSZERUTLEN. : nem érted a lényeget: elég 1 igazolást eltüntetned, és máris nem te vagy te, persze ha nagyban játszol. Nem beszélve a baksis melegágyáról...
mondjuk tisztességes melósként engem qrvára nem fenyeget az a veszély, hogy ámérikába fogom rontani a hírnevünket (meg persze a levegőt).. .sry.
#2450: miért vetítenék? Konkrétan a pici lányom születése volt,2001-ben, és én is azt mondom, sux dear officer.... De ezért vagyunk baklánia....
nem, meg nem szul Kidus : még korai lenne, enm??? azért dolgozni rajta szorgalamasan , hadd javuljon ámerika statisztikája (white)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
En is ezt kerdezem. Hologramos, rajta van a cimed, rajta van, hogy milyen jarmuvet vezethetsz, rajta van a szuletesi datumod, a fenykeped, a szemed szine, a magassagod, a ''fajod'' /feher, fekete, hispanic...stb/. Jo persze az adoszam/TB kartya itt is kulon de megis egyben van. Altalaban Resident Alieneknek /allando amerikai lakosoknak/amerikai allampolgaroknak/ Social Security Number-juk van, amit nem fontos magaddal hurcolasznod, az a ''TB kartyad es az ado kartyad egyben'' ha tudod fejbol /nem nehez megjegyezni, egyszeru 8 jegyu szam/, aki pedig egyelore nem allando lakos az pedig TAX Identification Numberrel rendelkezik, ami szinten 8 jegyu. Akinek meg ez sincs, az illegalis bevandorlo, mivel lofaxt nem fizet. /Ettol fuggetlenul az amerikai rendorseg, a mentok, a tuzoltok igy is barmikor rendelkezesre allnak es szirenazva rohannak ki, a baj csak ott van, hogy az ilyen embereknek a legtobb esetben nincs megfelelo biztositasa, SSRN, igy kikezelik egy korhazban es siman meglep anelkul, hogy kifizetne az ellatast, merhogy ugyse' talaljak meg.../ <== ez egyebkent az egyik fo oka a nem vizummentessegnek Magyarorszagnak...eljatszottak mar itt a magyar ''turistak'' a lapjaikat...koszonjetek nekik...persze minden magyar tudja, hogy ilyesmikert nem engedik be oket, nem azert mert terroristak vagytok../
De ezeket mind nem kotelezo magaddal hordanond, eleg egy fentebb emlitett Driver License, amin aztan tenyleg minden rajta van /sok allamban mar az ujjlenyomatod is/.
Szoval fuck the szemelyi meg a tobbi baromsag, lakcim igazolo kartya...stb.
Csak leszopatjak vele a nagynepet es ESSZERUTLEN. -
GC-EvElyN-
senior tag
Mér nem jön be az a szemét kép:

http://www.evelyn83.extra.hu/
Ezt nem hiszem el, pedig mindent megcsináltam amit mondtatok
[Szerkesztve]
word---kép beszúr---mentés html-ként ami index.html
és nem jó
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Ne haragudjon meg senki ram, de elettapasztalatbol amig ott eltem es amit tapasztaltam, Magyarorszag egy rettenetesen korulmenyes orszag. Ha ez a parbeszed igaz amit most leirtal, akkor meg elmehet a diszpecser a k*va anyjaba.
Nemtudom, engem meg most is megraz a kulonbseg, hogy tudom, hogyha itt valami ''baj'' van /nem, meg nem szul Kidus
/, a kutyam elveszett, a kocsim elloptak, kiraboltak...stb
Azonnal ott vannak es latszik akarkin, aki a 911 unitba tartozik, hogy mindent megtesz erofszitesenek megfeleloen, hogy vegrehajtsa a keresem. Vegsosoron is ezert fizetem az adot... -
PazsitZ
addikt
mondtam már, hogy elgem van a winből?

-
poffsoft
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
És hol gyilkolsz?
Egyébként próbálkozz ezek közül , sokat segíthetnek:
[link] -
Racecam
nagyúr
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Jó gyilkolást, lassan én is megyek, mert meló van.
u.i.: Jessszusom!! ngabor feltalálta az időzített postot, mert nem hiszem el, hogy ilyenkor ébren van.
-
GC-EvElyN-
senior tag
Hálás köszönetem mindenkinek a mai segítségért, de lassan sírni fogok a saját bénaségomon, holnap újult erővel kezdek neki a honlapnak. MOst megyek és szétlövöm valakinem a fejét. Jóéjt nektek, holnap benézek, és köszi még1x a segítséget
sziasztaok -
Racecam
nagyúr
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Hol???
-
poffsoft
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Az nem elég, mert html kell.
Azt nem mondtam, nyiss is be az oldalra!
word-ben csinálj egy új doksit, tegyél neki valami hátteret( a képet, amit oda akartál tenni), pár sor, pl. under construction, mentés html-ként( index.html), és azt kell feltöltened az extrára.
Ha megnézed az én indexemet, annál nem sok egyszerűbb nyitólap van, szvsz
#2433: de be kell szúrja egy html-be, különben nem jó
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
jujj
a képet nem kell átnevezni, feltöltöd... juliska.jpg-t, tárhelyed mondjuk evelyn.extra.hu, akkor evelyn.extra.hu/juliska.jpg, azt csókolom.
#2432: ezt nem láttam, csak az ajtóberúgósat.. jó
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
nemtom, t-onl. óta elég jó az extra, csinálsz egy himihumi weblapot (pl. csodáld meg az enyémet, hogy legyen képed, mire gondolok himihumi alatt), aztán meg töltikézheted fel a cuccaidat amíg csak akarod.
#2425: igen, nem fontos.
De ha korrekt vagy , csinálsz egy minimálisat... pl:[link]

#2426: szerény(telen) vélenményem szerint
#2428: lehet, kamaszodik a leány? vagy mortal kombatot nyomtál neki estimeseként:
azér a pájinkával módján, inkább Te vállald be!!!
(radio: lord: idegen járom a várost / vándor)
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Nem, kezdőlap csak akkor kell, ha honlapot szeretnél csinálni. Itt arra kell figyelned, hogy a kezdőlapot mindig index.html-nek nevezd el, különben nem az lesz a kezdőlap vagy esetleg nem lesz. Ha csak simán feltölteni akarsz, akkor csinálsz a wwwroot mappán belül egy olyan mappát mondjuk, hogy kepek, és oda töltöd fel a dolgokat.
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
Állj megvan
fel van töltve
Rájöttem, a kezdőlapomat kell html.ben feltölteni
de az most nem fontos. Vagy igen? úgyértem a linkeléshez -
Racecam
nagyúr
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Sokkal jobban jártál volna a kép.tár.hu-val szerintem.
A hülye extrának extra baromságai vannak, ráadásul neked nem kell weboldal. -
GC-EvElyN-
senior tag
A kapcsolat megvan, de azt írja, hogy html formátumban mentsem el a kezdőlapot. De ehhez valami weblapszerkesztőre van szükség nem?
-
poffsoft
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
öhhhm, http-vel kellene felmenned az extra hu-ra , belépni a loginoddal, klikk a tárhelyre, és ott van egy fájlkezelő (ftp) gomb középen , az nyit neked egy ftp ablakot, nem kell külső klienset indítanod...
egyébként a kiszolgáló ftp.extra.hu. ha mégis pl. tc klienssel akarod csinálni.
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
Amúgy meg most nézem hogy fél 3 van és én alvás helyett képfeltöltősdit jáccok. Ez nemigaz
és még jáccanni is szeretnék -
C4mp3r
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Először is bemész a Hálózati helyekbe, utána rákattintasz, hogy Hálózati hely hozzáadása. Ha ez megvan akkor továbbot nyomsz amíg el nem éred azt a menüt, hogy Mi a cím ennek a hálózati helynek?, és oda beírod, hogy ftp://ftp.extra.hu. Továbbra kattintasz, és beírod a felhasználóneved amit regisztráltál az oldalon. Megint tovább mész, és elnevezed a hálózati helyet. Utána befejezed. Ha jól csináltad, akkor valami ilyesmit kell látnod.:[link] Ha minden stimmel, akkor rákattintasz arra a mappára, beirod a felhasználóneved és a jelszót, és már töltheted is fel a dolgokat.
Arra figyelj, hogy amit be akarsz linkelni, azt mindenképp a wwwroot mappán belülre rakd. -
poffsoft
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
pontosan hol akadtál el?

-
-
GC-EvElyN-
senior tag
Szóval csináltam magamnak, vagyis regeltem az extra.hu-n(ez nem minősül ingyenreklámnak?) izét. Az ftp kapcsolathoz be kellene írni bizonyos dolgokat, úgymint kiszolgáló neve, jelszó. Meg tudja nekem valaki mondani, hogy oda mit rjak? ( ajelszavamat azért tudom)

-
MarKoo
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Nem zavar, csak néha kiakaszt.
Játszótérhez talán már túl nagy (11 éves). Helyette talál magának jobb ''mókát'', pl.: anyu nélkül nem alszunk, de ha itt van akkor is csak szigorúan előtte lehet elaludni, ha ő alszik el előbb az nem jó. 
Személy szerint megértem, csak... ááá bonyolult.
EQMontoya: Jaj ne. Nem kell nekem semmilyen power, örülök hogy ~ 1 hét után helyrejött a nyakam meg mindenem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#2407: Én akkor félreértettem.
-
poffsoft
veterán
zavar a hugi?
adj neki jáccóteret..... /persze részleteket nemtok
/
#2397:
[link]
L]http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=511286&start=2872&len=1[/L] ez szvsz a nyertes hsz 
#2399: aztán szorongasd meg minden ütés után, tutira 5-kor befutnak a vendégek....
mer nem vok babonás...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Arra figyelj, hogy amit be akarsz linkelni, azt mindenképp a wwwroot mappán belülre rakd.