- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Analóg fényképezés
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Hát nekem is elég közli élményim vannak az ilyesmivel.
A cik írójával ellentétben nekem nem a műtét volt a legszörnyűbb. Bár valóban, a 10-15 db érzéstelenítő szúrás nem éppen okozo orgazmust.
Szóval nekem a legrosszabb pillanat- és egyben életem legfájdalmasabb pillanata - az volt, mikor a kötést estefelé le kellett róla szedni.
Felszívódó varratokat használtak amúgy. Szóval a varrat egy csomója átdolgozta magát a gézlapon, tehát mintha a gézlap oda lett volna varrva a csodához.
Olyan szinten fájt a leszedése, hogy még. Nem emlékszem mennyi idő lehetett, de kábé 1 órát biztos szöszöltem vele, mégsem ment. Aztán csengettek, jött a párom látogatóba. Na mondom, most már csak el kéne hagyni a fürdőszobát. Törölközőt összeteker, fogak közé összeszorít, Nem hirtelen rántással, de erős húzással megindtottam a gézlapot, és engedett. Átmászott a csomó.
Abban a pillanatban mindenféle színeket láttam a fájdalomtól, hatalamsat ordítottam, majd térdrerogytam. Üvöltöttem, mint egy csecsemő. Anyámék szedtek össze... 22 éves voltam ekkor. (2003). Csak nekem nem volt eredendően szűkületem, hanem úgy lett egyszercsak. nem is teljes, hanem egy úgynevezett ''rugalmatlan gyűrű'' képződött a bürkémből. Na ezt vágták ki, úgyhogy valamennyi maradt is
De őszinténszólva, rendkívül jó dolog, még ha mifelénk ez nem dívik is. Sokkal érzéketlenebb a makk, és ugye ennek megvannak az előnyei. Plusz be sem túrósodik a cucc
Ha gyerekem lesz, tuti megcsináltatom neki.
Aktív témák
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- MacBook Pro 13
- Samsung 98 QLED 4K Smart TV QE98QN90AATXXH 2028.10.27-ig Magyar garanciával eladó
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest