Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Az első hardvertalálka az idei évben
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Hát nekem is elég közli élményim vannak az ilyesmivel.
A cik írójával ellentétben nekem nem a műtét volt a legszörnyűbb. Bár valóban, a 10-15 db érzéstelenítő szúrás nem éppen okozo orgazmust.
Szóval nekem a legrosszabb pillanat- és egyben életem legfájdalmasabb pillanata - az volt, mikor a kötést estefelé le kellett róla szedni.
Felszívódó varratokat használtak amúgy. Szóval a varrat egy csomója átdolgozta magát a gézlapon, tehát mintha a gézlap oda lett volna varrva a csodához.
Olyan szinten fájt a leszedése, hogy még. Nem emlékszem mennyi idő lehetett, de kábé 1 órát biztos szöszöltem vele, mégsem ment. Aztán csengettek, jött a párom látogatóba. Na mondom, most már csak el kéne hagyni a fürdőszobát. Törölközőt összeteker, fogak közé összeszorít, Nem hirtelen rántással, de erős húzással megindtottam a gézlapot, és engedett. Átmászott a csomó.
Abban a pillanatban mindenféle színeket láttam a fájdalomtól, hatalamsat ordítottam, majd térdrerogytam. Üvöltöttem, mint egy csecsemő. Anyámék szedtek össze... 22 éves voltam ekkor. (2003). Csak nekem nem volt eredendően szűkületem, hanem úgy lett egyszercsak. nem is teljes, hanem egy úgynevezett ''rugalmatlan gyűrű'' képződött a bürkémből. Na ezt vágták ki, úgyhogy valamennyi maradt is
De őszinténszólva, rendkívül jó dolog, még ha mifelénk ez nem dívik is. Sokkal érzéketlenebb a makk, és ugye ennek megvannak az előnyei. Plusz be sem túrósodik a cucc
Ha gyerekem lesz, tuti megcsináltatom neki.
Aktív témák
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest