Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Na, nőztök, söröztök, mindenféle jót csináltok már?
Én még itt kínlódok, és még mindig annyi problémás eset van...sőt csak az van. Könnyű mért csak délelőtt? Ilyenkor harmadanyian vagyunk, és egy emberre több szarság jut. És már a zacskóm kivan hogy péntek este is itt kínlódunk, mikor odakint meg van a nagy jóidőség. 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ja, igen, estig dógozom, de fél10-kor keltem...
És este 8 után még mindig a hülye cserebogarakkal teli levegőeget hasítva fogok hazaszáguldani. Tegnap is megyek haza nagy vidáman a finom habos 8! fokos Göserre gondolva, mikoris valami nagyot koppan a homlokomon. Aszittem hülyegyerekek dobálnak a templomoldalból. Aztán hazaérek, és anyám a hátamról szedi lefele a mászkáló cserebogarakat. Kirohanok az erkélyre, hátha még van, ahogy rázom a lábam, még leesik egy, hát kerülgetett a frász hogy ezeket majdnem becipeltem a szekrénybe. Nem bántom az élővilágot, de jó lenne megegyezni velük, hogy én nem mászok be fölöslegesen hozzájuk, de akkor ők se hozzám. 
-
Speed®
titán
válasz
csapos2
üzenetére
Érvelés?: A legolcsóbb C2Dvel rongyosra verhető a legdrágább X2...
Értsd 26k egy E4300, veszel egy Giga 965P-S3 lapot 23ért és 2x516/667es memót 11kért (összesen ~60k, ha májerkedni akarsz, akkor 2x1GB/667es memó és egy Hyper hűtő, így össz ~75knál vagy) majd az így összehalámolt gépet egy elegáns BIOSbeállítással belövöd 3Ghzre szinkron 666MHz memóórajel mellett.
Ezt a szintet pedig az AMd legfrissebb X2ese, a 6000+ is csak órajelben üti meg (3gHz szintén), teljesítményben -~20%. Árban meg +sok%...
Szerinted
Szarban van az AMD...vele meg a felvásárolt Ati is
(címlap)
Race asszem kevésbé tuningszemmel fogja megközelíteni a kérdésedet
Bölcs Jánoska
''Karod erős - szived emelkedett:
Végetlen a tér, mely munkára hív, ''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Path of Exile 2
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én még itt kínlódok, és még mindig annyi problémás eset van...sőt csak az van. Könnyű mért csak délelőtt? Ilyenkor harmadanyian vagyunk, és egy emberre több szarság jut. És már a zacskóm kivan hogy péntek este is itt kínlódunk, mikor odakint meg van a nagy jóidőség. 
És este 8 után még mindig a hülye cserebogarakkal teli levegőeget hasítva fogok hazaszáguldani. Tegnap is megyek haza nagy vidáman a finom habos 8! fokos Göserre gondolva, mikoris valami nagyot koppan a homlokomon. Aszittem hülyegyerekek dobálnak a templomoldalból. Aztán hazaérek, és anyám a hátamról szedi lefele a mászkáló cserebogarakat. Kirohanok az erkélyre, hátha még van, ahogy rázom a lábam, még leesik egy, hát kerülgetett a frász hogy ezeket majdnem becipeltem a szekrénybe. Nem bántom az élővilágot, de jó lenne megegyezni velük, hogy én nem mászok be fölöslegesen hozzájuk, de akkor ők se hozzám.
Szarban van az AMD...vele meg a felvásárolt Ati is 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)