Hirdetés
Aktív témák
-
-
Kidus
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Gyomorsav lekoto?
Quamatel? Vagy az receptes? Esetleg masfele?
Aztan vannak meg par gyogyszer ( hanyascsill ), de csak olyat tudok, amiket mi hasznalunk ( tobbnyire human gyogyszerek, de nem tudom, lehet-e recept nelkul kapni oket ).
Le kene menni patika valahogy, es kell venni ezt a 2 bogyeszt szerintem.
Es a B6 is jo. -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Adott esetben a hosszu ruha megmentheti a labadon es a karodon a bort. Gyonyoruen szarra tud egni egy par meteres csuszastol, meg hat kicsit konnyen el is tunhet eleg nagy teruleten is. En ha valaszthatok, inkabb legyen melegem, de ne legyek egy eletre heges-foltos, es ne kelljen esetleg mashonnan potolni a hianyzo reszeket. Nameg azt a hosszu ideig tarto fajdalmat sem szeretnem. Nekem jo uzlet a hosszu ruha. Te meg magad dontod el.
Es ez meg nem is egy nagy eses, es mast nem is emlitek, csak azt, hogy nem rovidben ulok fel a mocira. -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Azert azt meg hadd tegyem hozza, hogy nyar meg 30 fok ide vagy oda, 160-nal azert elegge k*rvara hideg tud lenni a mocin

Egyik pajtasommal mentunk egyik nyaron Gyorbe, es bar jo ido volt, elkapott minket az eso visszafele. Hosszu naciban es kabiban is szarra fagytam, mire felertunk Pestre.
De ha gondolod, nyomassad boxerban, max kicsit lila leszel a vegere. Ha meg borulsz, kicsit piros... esetleg feher is helyenkent. -
Kidus
őstag
A kutyam:
[link]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest