Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Internet haggyá má vele, tegnap olvasom egy nagy plakáton, hogy adsl telefon nélkül, pont az én szolgáltatómnál, a vivacsecsnél, na mondom fasza akkor lemondhatom végre a T-s telefont, hisz mindek van 4 mobil, nekem 2 meg az asszonynak is, több mint 3 ropiért állt a kis dokkjában mondom nem kell.Na fel is hívom az ügyfélszolgálatomat, mondom neki hogy ez érdekelne, no várjak egy kicsit utána néz, mint utólag kiderült a neten nézte meg Ő is mert vagy 2 percbe beletelt mire visszatért, aszongya nekem, hogy ha így akarom a netet akkor havonta +2500FT+áfáér semmi akadálya, de mondom neki akkor ugyanott vagyok ahol a part szakad, aszongya akkor tulajdonképpen igen, úgyhogy otthon lemondom a netet is meg a telót is, rákényszerítenek, hogy a szomszéddal osszam meg a netet ami ugye nem a legszabályosabb, de ha ők megtehetik, hogy összekötik az internetszolgáltatást azzal, hogy hozzámb@sznak egy telefont is amire semmi szükségem nincs, akkor tehetnek 1 szívességet

Huhh ez most jól kijött belőlem, de mostmár ténlyeg jobb, már látom is a fényt

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest