Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Mekkora igazság!
Ha egy kicsit odafigyel az ember a főnökére, akkor rengeteg mindent tanulhat tőle. Még azon is érdemes elgondolkodni, hogy ha a főnök nem lenne olyan, amilyen, akkor most lehet máshol dolgozna az ember, ami esetlegesen még rosszabb...
Édesapámnak van egy asztalosműhelye. Sok ember dolgozott már nálunk... Mindig jóban voltam velük, így sokmindent elpanaszoltak nekem apámmal kapcsolatban. Nagyokat hallgattam. Aztán apám is panaszolt nekem, őt is meghallgattam. Fura egy helyzet volt, mert volt igazság mindkét oldalban. De ekkor jött a felsimerés... Lehet jobb szakember az alkalmazott, de ha ezt nem tudja kamatoztatni, akkor azon a bizonyos létrán nem fog feljebb jutni. Így azt mondom mindenkinek, amit apám mondott nekem egyszer: ''Ha már egyszer elkezdtél valamit csinálni, akkor azt csináld meg rendesen, vagy ha úgy érzed neki se kezdj, mert jobb ma egy befejezett meló, mint holnap két rossz''
A marsallbot pedig mindenkinek ott van tényleg, de tudni kell használni!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest