Hirdetés
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új, olcsó(bb) termékcsalád készül az ASUS műhelyében
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Mekkora igazság!
Ha egy kicsit odafigyel az ember a főnökére, akkor rengeteg mindent tanulhat tőle. Még azon is érdemes elgondolkodni, hogy ha a főnök nem lenne olyan, amilyen, akkor most lehet máshol dolgozna az ember, ami esetlegesen még rosszabb...
Édesapámnak van egy asztalosműhelye. Sok ember dolgozott már nálunk... Mindig jóban voltam velük, így sokmindent elpanaszoltak nekem apámmal kapcsolatban. Nagyokat hallgattam. Aztán apám is panaszolt nekem, őt is meghallgattam. Fura egy helyzet volt, mert volt igazság mindkét oldalban. De ekkor jött a felsimerés... Lehet jobb szakember az alkalmazott, de ha ezt nem tudja kamatoztatni, akkor azon a bizonyos létrán nem fog feljebb jutni. Így azt mondom mindenkinek, amit apám mondott nekem egyszer: ''Ha már egyszer elkezdtél valamit csinálni, akkor azt csináld meg rendesen, vagy ha úgy érzed neki se kezdj, mert jobb ma egy befejezett meló, mint holnap két rossz''
A marsallbot pedig mindenkinek ott van tényleg, de tudni kell használni!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest