Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Hajnal negy ora van, bocsajcsatok meg a kirohanasomat. Az amerikai nagykovetseg az osszes konzullal egyutt, kinyalhatja a seggemet. Koszonom, csak ennyit akartam mondani, ellenallast nem tanusitok, nem ellenkezem, de ezennel a hazamat elhagyom a nyar kozepen vegleg. Tovabbi indokokat nem irnek, mert nagyon rasszista lenne es kirohanos, ugyhogy inkabb megtartom magamnak. /Valoszinuleg szerepelne benne az izraeli, az arab, /uuuu.... a fo terroristak ugye
/ /a szomaliai es a zsido szo, ugyhogy most ennyi sor utan onkontroll. Csak ennyit; csalodtam./
ui: /Es bekaphatjak a faszomat/.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/ /a szomaliai es a zsido szo, ugyhogy most ennyi sor utan onkontroll. Csak ennyit; csalodtam./