Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Bocs Bash közben 3 ember regizett és megláttam hogy nem jelzi mint kredit és humbuk az egész és még csekket is küldött a rohadék.Rájöttem hogy hülyeség volt igy inkább megköszönöm hogy törölted a hsz.-emet.Köszike.Megmentettél attól hogy ha más véletlen regizett volna kapjak csekkett.Most beszivtam.Nehogy véletlen is regizzen bárki.Humbuk az egész!Na most leirtam és köszi hogy törölted mégegyszer.Remélem nem kapok érte semmilyen büntit de mégegyszer megköszönöm Neked hogy törölted Bash.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen széket vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- ZUOYA GMK26 Numpad, Hotswap, Tri-mode, VIA
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek és többféle színben és kapcsolókkal! plus csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest