- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Philips LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
őőő...valahogy úgy kell elképzelni a dolgok...hogy miután leéretségizem az egyik budai suliba szeretnék menni, ahol operatőrként tanulnék, és oda jól jönne akét középszintű nyelvvizsga...sszóval az angolt a nyáron fogom lerakni(de azzal nem lesz nagy gond), akkor a németet is le kellene raknom(az viszont gondot okoz), mind ezek mellett az éretségire is készülnöm kell, és mivela suli budán van, én meg pilisen, így ha nem tudok szerválni albérletet, kocsira is lesz szükségem, ahoz viszont kelleni fog egy jogosítvány, amit még szintén le kell hogy rakjak...
Mindenki hülyének néz a terveim miatt, de sajnos eddig nem tudtam eldönteni hogy mi leszek ha nagy leszek másodállásban(főállásént gyümölcs egy bizonyos joghurtban) és ez csak ost jött így hírtalan....mondjuk nem is csoda hogy hülyének néznek, éns is elképedek mikor belegondolok a dolgokba, de valahogy úgy érzem, hogy képes vagyok rá...
Tényleg nagyon hülye vagyok?
Aktív témák
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LianLi SL120 LCD Wireless 3as ventilátor szettek vezérlővel eladóak (fekete/fehér)
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR5 5600MHz CL40
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Gari 2027.03.11 -ig - Eladó!
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest