Hirdetés
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- TCL LCD és LED TV-k
- Befutott a Fractal Pop Air utódja, még több ráccsal az elején
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
őőő...valahogy úgy kell elképzelni a dolgok...hogy miután leéretségizem az egyik budai suliba szeretnék menni, ahol operatőrként tanulnék, és oda jól jönne akét középszintű nyelvvizsga...sszóval az angolt a nyáron fogom lerakni(de azzal nem lesz nagy gond), akkor a németet is le kellene raknom(az viszont gondot okoz), mind ezek mellett az éretségire is készülnöm kell, és mivela suli budán van, én meg pilisen, így ha nem tudok szerválni albérletet, kocsira is lesz szükségem, ahoz viszont kelleni fog egy jogosítvány, amit még szintén le kell hogy rakjak...
Mindenki hülyének néz a terveim miatt, de sajnos eddig nem tudtam eldönteni hogy mi leszek ha nagy leszek másodállásban(főállásént gyümölcs egy bizonyos joghurtban) és ez csak ost jött így hírtalan....mondjuk nem is csoda hogy hülyének néznek, éns is elképedek mikor belegondolok a dolgokba, de valahogy úgy érzem, hogy képes vagyok rá...
Tényleg nagyon hülye vagyok?
Aktív témák
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- potyautas: Vizsga
- Ford topik
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- Napelem
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest