Hirdetés
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
MIvel utalom a cupidos-t /Teged aze szeretelk Trak, hu ez micsoda vallomas, de msot ma minceki tugya:- )))/ ezert jobabn szeretk a webshoppol osszeszedegetni dogokat a rendelom esmer megtanajji ki hogy honan ocsobb:- )))
amugy aszittem Te is gyusz a Robibbaekkal, mert akro mutattam volna vmit, igy nem jarnal rosszul ha vmikor beugrana a vjukhoz mutatnke vmit:- ))) /Remelm Ovonenike nem pletykaltak:- )))/
amugy a szoakso low kost dogok lesznek irodai mukara mar csak egy alaplapban kene megallapodnaom, vegul is msot van 3 fajt analam csak kicsit meg kene nyustoni oket de nicns idom:- (((
udv
neduddki
mod: DragaOvoeneni: mile en egy szegeny ember vagyok magaank kell megkeresni a mindnapi keneyremet es vizemet:- )))
djtoomi: hat ojjan vagyok en???: - ))) amugy direk van kodolvan hogy az arr ane ileltekesek szmar nem legen ertheto:- ))) akinek szol az mindig kap mellg egy nsspk kulcsot oszt meerti.. nezd meg Tibikam es DragaOvoneni is erti:- )))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest