Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Az en tudatomban ez legalosszor ahujje 3szinegyi totyikjaban hangzott el, nem is tom kinek aszjaabol, de van anank mar 2-3 eve... /tan a gazturbinas totyik volt.../
mod: akkor is fetrengtem arohogestol, es ott lettem felvilagositva hogy mi is ez ennek oromere meg is nesztem azokban anapokban imetelten, de ha mar igy emlegessuk, aszema heten megitn teritekre kerul:- )))
udv
neduddki
mod: Robiaba: termeszetesen megvan:- ))) /mint tudod:- )))/
lesaux : GYONYORU!!!, de fogagyun hog ygyorsabban elolvastam mitn ahogy Te leirtad: -))) de ugyes vagy, csak ig tovabb es nevejjuk egyutt gondolkodadra a fiatlasagot, sajan rii mar masban tundokol igy csak en envem egyedul a zifjusagot:- )))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest