Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
De belenyúlhat. Csak akkor, mitn az ábra is mutatja , megbuktam. Sárgán akartam még átérni, úgy gondoltam átérek, inkább mitn satu és a mögöttem lévő kamion toljon minket hátsóba...
Megnyugtatok midnenkit, nem lett volna baleset. Egyes egyedül azért nyúlt bele, mert vizsgán nem megyünk át a sárgán....
Kisvárosban meg lehet könnyebb megtanulni (jksiebb forgalom, van 3 közlekedési lámpa, azt csókolom) csak ezen vezetők jó része be sem mer jönni pl. Budapestre. Itt van faterom, nem egy be*sz*ri alak, de nem mer bejönni még pestre. Azt mondja akkora forgalom van itt, ő nincs ehhez szokva. Legszívesebben venne oktatótól két pesti órát...
Én a vidéki rokonságomon, ismerősökön nagyon ezt látom,elmennek bármerre, csak pestre ne.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha balesetveszély van akkor belenyúlhat és bele is fog, nem hülye hogy összetörjön az autó. Ha balesetet okozol akkor ígyis úgyis bukta ha meg belenyúl akkor is bukta csak akkor a jármű nem szenved sérülést.
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
de belenyulhat csak akkor bukta van
Aktív témák
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest