Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
-
sharpapa
senior tag
jóvan akkor figyelek de ezt már megmondtam hogy nem vagyok jó helyesíró, és nem kifogások voltak, mert be is vallottam nekem nehezemre esik a jó helyesírás.Alapvető-alapvető de vannak kivételek. Van akinek egyszerüen tényleg nehezére esik jól írni és kész. Akkor azt mondom ha csak nem vagy egy nagy dagadt disznó (nehogy sértésnek vedd) akkor neked alapvető kell hogy legyen egy hibátlan tigris ugrása hibátlan tartással, főleg hogy nő is vagy, ez neked kevésbé kellene nehezedre essen mint egy átlagos férfinak, szakmabeli vagyok, sokszor látom hogy jön egy új lány és máris szebb tartása van mint amit én vagy bárki a csapatból évek munkája alatt dolgozotam (dolgozott) ki. Ha nem vagy dagadt, de nem is tudod az előbbi kérésemet teljesiteni, ez is mondható genetikának, ahogy az is hogy habár nem vagyok dikszlexiás, akkor sem tudok hibátlanul vagy akár nagyon minimális apró hibákkal irni és kész. (mire ezt a postot elküldtem hatszor javitottam át a hibákat hogy örüljetek). Ja megjegyzem egy tollbamondásban tényleg pontosjével irtam a helyesírás szót...
edzésre most indulok, az előbb másért mentem a városba, azt hittem nem lessz elég időm hazaérni
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
azis, meg fáradt, és tényleg marhára nem tud érdekelni hogy hogyan írok, amikor leülök a gép elé legtöbbször hulla vagyok a nulladikok+edzések magas száma miatt, ésakkor egy ilyenen csesz le a fél PH!. Tudom más sem áll jobban, majdnem mindenki ki van purcanva, dehát bocsássa meg nekem a világ én nem felnőtt vagyok nem vagyok hozzászokva,az én koromban csak egy embert tudok akinek ilyen sűrű és hosszu programokkal kell küzdenie...
LordZero: tudom másoknak reflexből jól megy, de én nem vagyok jó helyesírásból, ezt sajnos el kell fogadni azoknak akik ezen eszik a kefét hogy én mekkora balf@sz vagyok nem birok normálisan írni. Nekem ilyen adottságaim vannak, kész. Viszont én nem várom el senkitől hogy akkor most dobjon már nekem egy hátraszaltót, aztán meg egy 2méter magas tigris+fejenátfordulást hibátlan tarással, csak azért mert én tudom...
ui.:ahhogy ezt begépeltem már el is indultam edzésre, kb 7-re érek haza...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
vagy csak az ékezeteket tévesztette el, és csőágyat akart írni... bár annak meg nem sok értelme

(amúgy gondolom nagyjából rájöttél te is, hogy a ''csőagyúság'' kb. a ''szemellenzős gondolkodás'' szinonímája szeretne lenni. egy kazinczy veszett el a csávóban... reméljük jó alaposan.) -
N1
tag
ne haragudj Kidus, én ezt így érzem.
az ''öreg rókák'' simán beszólhatnak az újonnan érkezetteknek, dabadab ezt be is ismeri, Rover ugyanebben az általam használt stílusban leolt, mégis csak engem basztat mindenki.
óriásiak vagytok, mondhatom.. sok álszent fasz.
ja igen, köszönöm a lehetőséget, a viszont nem látásra, csőagyúak!
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
a keresővel csak a topik címére lehet keresni. tudod nekem user keresőm van. egy ideje regisztrált vagyok, és ne haragudj, hogy nem tudom fejbentartani azt az 5xxx hsz-t, amit eddig generáltam. sorry, bocsánat. ennyire még nem vagyok jó. de rólad tudom, vagyis sejtem, hogy minden topiknak tudod a címét, amibe írtál. te olyan okos vagy! bárcsak példát vehetnék rólad! légyszi taníts mester!
-
Sanya
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
ne hülyülj már, tényleg? 2 postot csak? valahogy én többet számoltam, de lehet én tévedek. régóta nem foglalkoztam matematikával, lehet megváltozott pár dolog benne. és egyébként az az akkori ominózus beszólás kicsit erősebb hangnemben szólt, főként olyan topikokba, amit nektek kellett volna zárnotok/törölnötök, csak mert valami haver is írt bele, aztán hagyjuk, mert nem lesz utána jóbarát, nem szól hozzánk megsértődik.
végülis a moderátori munka a nemismerősök moderálásából áll? -
Sanya
nagyúr
sokat segítettél, hogy időpontra hogy keresek postot fogalmam sincs.
az off topikot sem kéne szétbarmolni, mert nincs benne szakmai hozzászólás. ilyen alapon egy éjszaka alatt 1000 darab hsz-t is írhatnék bele, ugyanis ''nem szakmai topik'' alapon bármit lehet?
csak mondd ki, hogy az off topikban bármit lehet, akkor én is azt csinálom itt, mint amit néha te. az , hogy néha kötekedem, annak általában valóságosak az alapjai, nem csak a levegőbe szoktam beszélni.
a más világszemléletre pedig:
szerinted miért nincs USA-nak női hadügyminisztere?
mert minden hónapban atombombákkal pusztítana el egy arab, vagy afrikai, netán ázsiai országot -
Sanya
nagyúr
mutassak 2 szakmai jellegű postot: nem lehet, tudod ez nem az a topik. sajnos a szakmai jellegű topikok is offolódnak..
a ki adhat egy nő kezébe hatalmat, az egy általános igazság, nem érdekel, hogy neked ki adott.
a fenyegetőzéses postot pedig nem fogom neked megkeresni, ugyanis amint mondtam az első moderátori napodon írtad, ami nem ma volt. -
Sanya
nagyúr
csak tudod kidus egy szer mikor olvasom még ok. másodszor is ok, harmadszor is ok, de hogy egy moderátor ne vegye észre, hogy már eléggé unalmas, és már miundenki tudja, hogy mi a helyzet náluk, akkor már szerintem gáz van. örülünk, hogy együtt vagytok, felhőtlen a boldogság, de igy ideje már nem poén, írjatok egymásnak msn-en, ha gáz megszólalni egy kapcsolaton belül, de ne itt üzenjetek egymásnak mindig. tudod vannak szavak is, amelyketet nem gáz, ha hang formájú kommunikációban hoztok egymás tudtára.
mindemellett érezhetted volna, ha már moderátor vagy, és az első moderátori napodon kioktattál, hogy mit szabad és mit nem mertkülönben bannollak. ... először a saját házadtáján tegyél mindent rendbe, aztán próbálkozz mások rendbetételén.
Ki adott egy nő kezébe hatalmat? azok eddig mind megszívták!!!!
amúgy az off topik nemcsak a reggeli-ebéd-vacsoráról szól, meg a linux-win flame, látszik ez irányban is teljes mértékben tájékozott vagy.... -
tiv83us
veterán
Shush, mer bemutatom a nagykozonsegnek hogy milyen hangnemben beszelsz velem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui: #1254: Nesze!
[06:32:56 PM] Kidus: szeretleeeeeeeeeeeeeeeeeek
[06:33:08 PM] tiv: love ya too, luza
[06:33:10 PM] tiv:
[06:33:12 PM] Kidus:
[06:33:13 PM] Kidus: niga
[06:33:39 PM] tiv: bijaaaacs
[06:33:45 PM] Kidus: (fu)
[06:33:53 PM] Kidus: trashtalk 4eva
[06:34:03 PM] tiv: te nuna
[06:34:09 PM] Kidus: te kis pocs
[06:34:13 PM] tiv: te punci
[06:34:15 PM] Kidus:
[06:34:21 PM] Kidus: (L)
[06:34:25 PM] tiv: (L)
via msn
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

/.

''

(Gondolkoztam odategyem-e azt a jelzőt, hogy már ha tud olyat produkálni