Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
még mindig él ez az off topik?
-
Sanya
nagyúr
cseteltek?
-
Sanya
nagyúr
mindig csak offoltok. nem lesz ez így jó
-
Sanya
nagyúr
ma egyre jelennek meg az idiótább topikok. unatkozik a sok nyomi.
-
Sanya
nagyúr
ez is egy válasz, meg a másik is. de a ph fórumára ne vágja már be a kötelező ms által elvárt marhaságokat, amiben természetesen ügyesen elbújtatott ''hibák'' vannak, amit a kétértelműség áldott erejével használnak ki.
ezen baszom föl magam, hogy a support@microsoft.hu-t összetéveszti a prohatdverrel. ez nem egy ms office táborát növelő fórum, hanem egy összehasonlítás lenne, de moonman, x-com még normális, de ez a sráckarika, mint ge y cápa rácsapott a témára, és olyan vehemenciával vetette bele magát a marketingbe, mintha 200%-os növekedést kellene produkálnia a ph fórumán.
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
teljesen felhúztam magam az open office vs ms office otthoni felhasználásr topikon, mert egy ms alkalmazott elkezdte isteníteni az ms terméket, szerintem úgy, hogy ki sem próbálta még az openoffice-t, csak azt a sokattudó szart.
-
Sanya
nagyúr
tényleg ez a besúgók országa:
-
-
Sanya
nagyúr
világ alkoholistái egyesüljetek bazzegh
-
Sanya
nagyúr
megjelentek a rendőrök is
-
Sanya
nagyúr
mindenki csak offol...
-
Sanya
nagyúr
ma bementem műtőbe, 8-re. nagyon jó, 2 későbbi műtét volt, laparoscopiás epehólyageltávolítás, és az előtte lévők is hasonlóak voltak. az volt a jó, hogy ez összesen max 3 óra lett volna, de közberaktak egy nagyon hosszú 3 órás műtétet, én meg ott vártam, mint egy barom. na nembaj, behívtak egy másik műtétre, mert oda erő kellett, és pont egy csaj volt beosztva(kampózni kellett), és nem bírta volna. na, mondom bemegyek én, a csaj (norvég) pedig bemegy az én könnyű műtéteimre. azt mondták nem, csak akkor kellek, ha a csaj már kiájult. mondom frankó, elintéztem magamnak 3 műtétet. fsaza. erre, szólnak, hogy a csajszi kiájult, menjek. épp ellógtam ebédelni, max 10 perc. fasza. rohanok vissza, de aki az én műteim előtt volt, az már bement rá(köszi neki), én meg bementem az övére. azon meg annyi volt már a rendes orvos, hogy csak ülöm kellett. azok a műtétek, amire meg én voltam kiírva, azok elmaradtak. na mondom, ez egy kurva hasznos nap volt.
de holnap már más leszegész napra be vagyok írva egy műtőbe
nagyon jó, legalább valahol már le tudnak kötni. frankó
-
Sanya
nagyúr
ezek összetévesztik chat.hu-t a prohardverrel
-
Sanya
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
nagy a csend
-
Sanya
nagyúr
válasz
neongorack #671 üzenetére
végülis nem ő tart el téged.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Steelheart #668 üzenetére
látom a szemén, hogy hazudik
-
Sanya
nagyúr
válasz
neongorack #593 üzenetére
végre
-
Sanya
nagyúr
mégegy off topik
Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest